2777
2789
عنوان

چجوری مردونگیشو زیاد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 75 پست
با خودت آشتی کن منم تا آخرش هستم

من آشتیم.وقتی خودت داری وسط زنا دلبری میکنی پس دهنتو ببند تاوان تعیین نکن برا بقبه.چیزی بگو که بهت نخندن.مهره مار😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا میگه بیام جلو من میگم نه چون باید بشناسمش واقعا اعتماد کردن سخته

بذار بیاد بعد بشناسش! 

ببخشید مگه صدای زنگ درب به معنای بله عروسه؟! 

از شما بعید بود این حرف🤨

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
وای چه غلطی کنم نمیدونم دیگه 😂

غلطی نمی‌خواد کنی ی خورده کمکش بده شاید واقن نابلده ولی اینکه میگی دوسم دختر داشته قبلا ینی اونقد هم بی تجربه نیس چه مدت باهم بودن نمیدونی؟ 

اگر دیدی تلاشات جواب نداد بیخیالش شو خیلی محترمانه بهش بگو مناسب هم نیستیم و تمام

من آشتیم.وقتی خودت داری وسط زنا دلبری میکنی پس دهنتو ببند تاوان تعیین نکن برا بقبه.چیزی بگو که بهت ن ...

فکر کن این حرفا خيلی بهم برخورد و ناراحت شدم 

راحت بخواب

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

بذار بیاد بعد بشناسش! ببخشید مگه صدای زنگ درب به معنای بله عروسه؟! از شما بعید بود این حرف🤨

نه دلم نمیخواد اگر نشد پیش خانوادش سرافکنده بشه چون واسش مهمه این موضوع

غلطی نمی‌خواد کنی ی خورده کمکش بده شاید واقن نابلده ولی اینکه میگی دوسم دختر داشته قبلا ینی اونقد هم ...

۲ سال اما ظاهرا به قول خودش اندازه ی من براش مهم نبوده که بخواد بشناستش و ...

واقعا تلاشمو میکنم

بهشم که میگم نکن بهش برمیخوره اصلا مغزم دیگه رگ به رگ شده انقدر از هر ترفندی استفاده کردم تا بسازم رابطه رو

۲ سال اما ظاهرا به قول خودش اندازه ی من براش مهم نبوده که بخواد بشناستش و ...واقعا تلاشمو میکنمبهشم ...

زیاد بوده پس 

به نظرم قضیه رو جدی بگیر ی مدت روش کار کن 

نه مستقیم نگو نکن چون جواب عکس میده و نتیجه ای نداره غیر مستقیم همون‌جوری که بهت گفتیم پیش برو

امضامو بخون

اینجا بچه زیاده مدیونی داره

اکه خواسی در خواست بده بگم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .