2777
2789
عنوان

چجوری مهمون رو دست به سر کنم

230 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام سال نو همه مبارک من از دید و بازدید و مهمونیای عید خیلی خوشم میاد و اعتقاد دارم مهمون حبیب خداست ...... ولی یه خانواده هستن که خیلی نزدیکن به من و خانمه خیلی خانم خوبیه ولی شوهرش به شدت زن باز و خیانت کار و هیز و ... شوهرم گیر داده اگه خانمه زنگ زد بگو نیستیم یا نیان خونمون اصلا راشون نده . با خانمش رو درواسی دارم زن خوبیه چجوری بش بگم نیاد  . سفر هم قرار نیس بریم واسه همین بهونه مسافرت هم کنسله  . چکار کنم اقوام نزدیک منن . شوهرم همینجوریش هم از اقوامم بدش میاد چه برسه به این حرومزاده

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمارشونو دید جواب ندید،مثلا اخرشب یا چند روز دیگ که داشتید جایی می‌رفتید،یادعوت شده بودیدو... زنگ بزنید بعد از احوال پرسی بگید:زنگ زده بودید،ببخشید نتونستم جواب بدم،بعداگر گفتن میایم بگید نیستیم،راستشم گفتید.

این نظر من بود.

شمارشونو دید جواب ندید،مثلا اخرشب یا چند روز دیگ که داشتید جایی می‌رفتید،یادعوت شده بودیدو... زنگ بز ...

اون وقت میرن همه جا جار میزنن ای مردم فلانی مهمون قبول نمبکنه خونش ابرو حیثیت ما میره 

اون وقت میرن همه جا جار میزنن ای مردم فلانی مهمون قبول نمبکنه خونش ابرو حیثیت ما میره

خب وقتی دارید می‌رید بیرون خونه نیستید که کسی بیاد،میگید ک داریم میریم بیرون،راستم میگید.

بنظرم بهونه مریضی خوب نییس،چون دروغ

خب اتفاقا بلاک حقی به گردن تون نمیزاره واسه همین پیشنهاد دادم.. سالم ترین راه همینه

میره به همه میگه فلانی  بلاکم کرد اونوقت باید به همه توضیح بدم که به خاطر شیرین کاریای اقاشون بلاک کردم خانمه زیاد از کرم ریختن شوهرش چیزی نمیدونه همه سعی میکنن بش نگن تا زندگیش نپاشه اگه بفهمه به خاطر این بلاکش کردم زندگیش نابود میشه چقدر بدبخته این زن . هم شوهرش نمیخوادش هم مردم به خاطر سوهرش نمیخوانش 

زنا خیلی مظلومن