2789

ي رستوراني هست كلا اين والسباليستا شبا پاتقشونه، انقدر مغرور بودن من بار اول كه ديدمً خَيلي تعجب كردمً، وليً وقتيً رفتار بعضي دخترارو ديدمً فهميدم مجبورننننننن مجبور 😂😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای اولین بار برم دورهمی ببینم

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
ي رستوراني هست كلا اين والسباليستا شبا پاتقشونه، انقدر مغرور بودن من بار اول كه ديدمً خَيلي تعجب كرد ...

دلم میخاد برم همی جا بزنم همرو ازدم 😐😐

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
امیدای کشورمونن بابا گناه دارن  یکم کوتاه بیا

ن خو فانتزیمه دیگع وگرنه ازنظر قد ب کمرشون هم نمیرسم😐