2777
2789
عنوان

برای افزایش اعتماد به نفس چه راه هایی رو پیشنهاد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 18 پست
برام دعا کن این دو سال باقی مانده رو تموم کنم ،انشالله کنکور ارشد رو عالی بدم و دانشگاه های تاپ قبول ...

حتما میتونی اگر نامیدی رو از خودت دور کنی

ناامیدی کار شیطانه عزیزم

ایشالله موفق باشی❤

💔دل نشکنیم💔
ممنون گل مهم اینه شما خودتم به این درکه برسی اونا که هیچ نقشی تو زندگیت ندارن حق دخالت هم ندارن اگه ...

خیلی بهشون گفتم 

حتی مادرمم جوابشون رو میدن اما لامصب از رو نمیرن 

بیشتر دلیلشم همین دانشگاه هست ،من واقعا درسم خیلی خوب بود اون موقع میگفتم درس دارم تا چند مدت دهنشون بسته میشد اما الان بهم پوزخند میزنن و میگن دانشگاه ازاد خوندن و نخوندن داره 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بهشون گفتم حتی مادرمم جوابشون رو میدن اما لامصب از رو نمیرن بیشتر دلیلشم همین دانشگاه هست ،من و ...

بهمون نیگفتی خوبه حالا من دانشگاه آزاد اونم رشته مهندسی رو دارم میخونم شما اصلا میدونید انتظام واحد چیه؟ حذف و اضافه و فرق مدیر گروه و رئیس دانشگاه و مدرسه و دانشگاه چیه؟ کسایی که ارزش پایینی دارن دهنشون برای تخریب کردن بقیه بازه چون دوس ندارن پیشرفت بقیه رو ببینن برا اینکه خودشون نمیتونن با مادرت بشین به قصد درد و دل صحبت کن بگو مامان من رو چقدر دوس داری من فلان حالات رو دارم حالم خوب نیست به نظرم یه چند جلسه بریم پیش مشاور باهام بیای هیلی خوبه اونجا شرایطت رو به مشاور بکو اون مشاور هم حتما به مادرت میگه برا سلامت روح و روان بچت و حفظ خانوادت دوستات رو کمتر ببین و یا اینکه به جای اینکه اونا بیان شما برو اونجا دخترتون همرات نبر خیر نبینن انشالله من یکی که از بس از اینطور آدما دیدم حس میکنم بجز مادرم کسی ارزش هم کلامی رو هم نداره با همه باید فاصله هارو رعایت کرد دوستی وجود نداره جز خانواده و اطرافیان آدم غریبه همیشه یه غریبیست چه بسا حتی گاهی اقوام هم زیر آب آدم رو میزنن غریبه و دوستای ظاهر نما جای خودشون دارن اینا یه عده سواستفاده گر و مفت خورن مامانت نمیره اونا میان علافی بیکارن کارشون شده دخالت و قضاوت و حرص دادن بقیه و اذیت کردن و غیبت 

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم