2777
2789
عنوان

وای نی نی سایت پر از اقا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 42 پست

وای دقیقااااا

الان اخرین تاپیکی که زدم رو برو بخون

خانما اونقدر پیگیر نبودن که یه اقا اومد گیر داده که تعریف کن دقیق موضوع چی بوده با اینکه موضوع مشخصه😖😖😖

وااااای خداااااا 

اعصابم بدجوری خرابه😖😖😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقاااااالان اخرین تاپیکی که زدم رو برو بخونخانما اونقدر پیگیر نبودن که یه اقا اومد گیر داده که ...

دیدی الان چ تاپیکی زد یکیشون؟

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

وای دقیقاااااالان اخرین تاپیکی که زدم رو برو بخونخانما اونقدر پیگیر نبودن که یه اقا اومد گیر داده که ...

کدوم؟

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

سوال دارن از خانمشون بپرسناینجا خانوما سوالای خصوصی دارن بعنی چی

اسمش نی نی سایته نه مامان سایت

اقایون هم مشکلات ناباروری  و فرزندپروری بهشون مربوطه

شما نرو تو تاپیکاشون یادرخواستاشونو رد کنیدهمین

من از قبله ۹۶ اینجابودم نه درخواست بدی داشتم از اقایون نه مزاحمتی دیدم

دردم از یار است و درمان نیز هم
نه چی بود؟؟؟لینکش رو بذار🤦🏻‍♀️

بزار ببینم پیداکردم میزارم

اسمش نی نی سایته نه مامان سایتاقایون هم مشکلات ناباروری و فرزندپروری بهشون مربوطهشما نرو تو تاپیکاش ...

ستاد پشتیبانی از حق اقایان در سایت بانوان

وای خدااا منم دیونه شدم

نه چی بود؟؟؟لینکش رو بذار🤦🏻‍♀️

چجوری لینکک بدمم

بلد نیسم

روی کاربریش نگه دار و کپی کن لینکش رو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15834946/از-کدوم-اخلاق-خانومتون-بدتون-میاد-و-از-کدوم-اخلاقش-خوشتون-میاد