2777
2789
دقیقااا همینطوره مت هروقت میزنم میرم مجلسی جایی یا سرکار همه میگن کی عطر زده که اینقدر بوش زیا د و خ ...

میشه عکسشو از نت بگیری بفرستی من ک سرچ کردم هیچی نیاورد 😐

تروخدااااا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عطرهای گرمی اگه از شرکت های معتبر باشه(ژیوودان،لوزی و...) کیفیتشون خوبه ولی می‌گن ضرر داره اگه با یه درصدی حلال هم ترکیب کنی پخش بوش بیشتر می‌شه 

به سایت عطر سرا یه سری بزن ادکلن های اصل رو باز طراحی می‌کنه تا حالا ازشون خرید نکردم البته برای امتحان می‌تونی یه سمپل بگیری بعضی از عطراش (طبق نظرات کاربران)به نمونه اصلی خیلی نزدیکه

یارا هم کیفیتش خوبه چهار مدل داره(یارا توس یارا صورتی یارا کندی یارا موی)یکی از اطرافیان می‌زنه پخش بو و ماندگاریش قابل قبوله

برند جی پارلیس خوبه

ادکلن کدراین الیزابت کوتور(Elizabeth Cuture Catherine) این عطر هم شنیدم خوبه کیفیتش

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

اره حتما میرم سراغش فردا چ قیمت هست حدودی؟

من گرمی ۴۰ گرفتم عزیزم 

۵۰ میل میشه ۲۰۰ تومن

راستی عطر کوییزرایس هم عالیه .عطر قبلیم این بود .جزو عطرهای تقریبا گرون هست مثلا. میلی ۵۵ به بالایه فکر کنم