2777
2789
عنوان

بیچاره کرده خواهشا بیایین

234 بازدید | 17 پست

با سلام خسته نباشید پسرم 5ماهه است شیر خشک اپتامیل میخوره از اول  از 4ماهگی بهش فرنی دادم الان 10روزه اسهال شده دکتر گفت سرلاک برنج و شیر بدم با پدی لاکت اما باز خوب نشده لطفا بگین اگه شیر خشکشو عوض کنم خوب میشه ال ا 119بدم بنظر شما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اینو میدونم که تا پایان ۶ ماه هیچ چیز بجز شیر نباید به نوزاد داده بشه حتی فرنی

بچه هایی که مث دختر من شیر خشکی نبود و فقط شیر خودمو میخورد دکتر گفت کم کم غذای کمکی رو از چهار ماهگیش شروع کن تا وزنش نرمال باشه

بچه هایی که مث دختر من شیر خشکی نبود و فقط شیر خودمو میخورد دکتر گفت کم کم غذای کمکی رو از چهار ماهگ ...

ببخشید ولی به نظرم دکتر تون خیلی با سواد نبودن..شروع غذای کمکی از ۴ ماه مال خیلی سال قبله الان با علم روز میگن پایان ۶ ماه .من دخترم ۲.۱۷۰ به دنیا اومد و هیچ مشکلی هم نداشت الان ۱۱ سالشه فقطم شیر مادرش رو میخورد .مگه بچه شما چه مشکلی داشته که دکتر میخواد وزنش نرمال بشه

کاربر مرد هستم 
چطور درست کنم

اندازه یک قاشقش رو بریزین تو یه پارچه تمیز بعد حالت بقچه جمعش کنین سر پارچه رو گره بزنین یبار زیر اب بشور ش بعد تو یه استکان اب ولرم بریز پارچه رو بزن تو اب در بیار فشارش بده اینجوری شیرشو میگیرن دو سه بار بیشتر تکرار نکن که خیلی تلخ میشه

فقط خیلی تلخه با قطره چکون بده که بخوره بیرون نریزه

ببخشید ولی به نظرم دکتر تون خیلی با سواد نبودن..شروع غذای کمکی از ۴ ماه مال خیلی سال قبله الان با عل ...

دکترش متخصص بود فقط بخاطر کم وزنیش میگفت مشکل دیگه ای نداشت

در ضمن دکتر معتقد بود تا حد امکان شیر خشک به بچه نباید داد