2777
2789
نگران نباش حل میشه... ببخشید اگه تعهد سرش میشد که به اینجا نمی کشید.. متاسفانه آدم بی مسئولیت همینه

دقیقآ

امروز داشتم فکر میکردم آلن که اون هرزه خانم رو عقد کرده حتمآ خیلی خوشبخت داره زندگی میکنه

دخترش هم براش مهم نیست و قیدشو زده

البته اون هرزه خانوم از خداشه

خیلی ح ر و م زا ده بود.هر زه خانم رو می‌برده شمال و ابن ور و اونوربعد دختر خودش تو حسرت ی مسافرت ساد ...

دیگه اون طفلک شانس از پدر نبرده حداقل شانس از مادر ببره شما به فکرش باش 

دختر اون نیست دختر شمام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه اون طفلک شانس از پدر نبرده حداقل شانس از مادر ببره شما به فکرش باش دختر اون نیست دختر شمام هست

به خدا من تمام تلاشمو میکنم که دخترم کمبود نداشته باشه.

حال خودمم خیلی بده

خیلی منو تحقیر کرد و بهم توهین کرد

نمیدونستم چه مرگشه تا وقتی سر از کارش درآوردم و فهمیدم خیانت میکنه اونم با ی هرزه ی خیابونی

بعد جدایی هم رگزود رفت عقدش کرد

تو عکس پروفایلش حلقه انداخته بود

خیلی برام مسخره بود

تو ۱۲ سال زندگیش با من حلقه نمینداخت اگه می‌فهمید تعهد چیه گند نمیزد به زندگی دختر بی گناهمون

کارما نمیزاره طعم خوشبختی رو بچشن

دختره دقیق میدونسته این زن و بچه ی ده ساله داره

ولی تمام تلاششو کرد که به مرادش،برس

الان سیس برنده بودن گرفته

از اون هرزه که انتظاری نمیره

ولی این مرد الدنگ باید ی ثانیه فکر می‌کرد دخترش،چی میشه؟؟

دختره دقیق میدونسته این زن و بچه ی ده ساله دارهولی تمام تلاششو کرد که به مرادش،برسالان سیس برنده بود ...

اگه عاقل باشه می‌فهمه مردی که به زن و بچه ده سالش وفا نکرد به اونم وفا نمیکنه حالا بوقتش کارما میزنه توی دهنش

عزمزمه من تمام حواسم به دخترمهشما نگران نباشمثل شیر پشت دخترم هستمتوف تو روی بابای الدنگولی منم جوون ...

بیشتر حواست به بچت باشه تا پیدا کردن شوهر بعد فقط چهارماه طلاق.  شما الان اصلا به پروتز و شوهر فکر نکن وگرنه تو چاله میفتی. الان فقط زندگی بچتو بساز تو سن بحرانیه

اگه عاقل باشه می‌فهمه مردی که به زن و بچه ده سالش وفا نکرد به اونم وفا نمیکنه حالا بوقتش کارما میزنه ...

ی چیز جالب

شوهر الدنگ در حال خیانت به من با اون دختره به همون دختره هم خیانت کرده

بعد خواهرم بهش گفت

احمق به چی مینازی

به تو هم خیانت کرده

گفت برام مهم نیست

در جریان بودم

ولی الکی میگفت

حتمآ شوهر  سابق الدنگ ی دروغی براش جور کرده

میخوام بگم من واقعآ برد کردم که مثل آَشغال پرتش کردم بیرون

این روزها دعا میکنم بمیره که راحت بشم و نفقه هم برم از باباش بگیرم

چون باباش،کارمنده و راحت تر نفقه تعیین میشه

بیشتر حواست به بچت باشه تا پیدا کردن شوهر بعد فقط چهارماه طلاق. شما الان اصلا به پروتز و شوهر فکر ن ...

من حواسم به دخترم هست ولی خوب فکر نمی‌کنم پروتز منافاتی با توجه به دخترم داشته باشه

خواستگار هم که میاد و دست من نیست.

من هم خوشگلم و هم کارمندم و موقعیت خوبی دارم

پس طبیعیه که خواستگار داشته باشم

و اینا معنیش این نیست که به دخترم بی توجه هستم

ی چیز جالبشوهر الدنگ در حال خیانت به من با اون دختره به همون دختره هم خیانت کردهبعد خواهرم بهش گفتاح ...

عزیزم بهترین راه رها کردنه آفرین بهت دقیقا یه آشغال از زندگیت پردت کردی بیرون ولی نفقه سرجاشه هرجور شده باید پرداخت کنه.. برا ترسوندنش بگو وقتی نفقه نمی‌دی از پس هزینه های دخترمون برنمیام می‌فرستم بیاد با شما زندگی کنه.. شک نکن هرزه خانوم راضیش می‌کنه نفقه رو پرداخت کنه

عزیزم بهترین راه رها کردنه آفرین بهت دقیقا یه آشغال از زندگیت پردت کردی بیرون ولی نفقه سرجاشه هرجور ...

گاهی بهش فکر میکنم.ولی جال این ترفند وکیل گرفتم و کلی مدرک از مسافرت و اینا جور کردم و حتی موضوع ازدواجشون رو کردم تا دادگاه نفقه بیشتری ببره

حق دخترمو از حلقومش میکشم بیرون

اون دختر هرزه هم خیلی زود به غلط کردن میفته

هر چند من چتاشون رو دیدم اینا رابطه ی خوبی نداشتن

همش توهین و بلاک و اینا بوده

دختره خیلی آویزون بوده

النم فکر میکنم مجبور شده عقدش کنه تا بتونه بره خونشون زندگی کنه با اونا

چون جایی نداره الدنگ