بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه همکار داشتم همیشه از روز اول کاری بهم میگفت من حس میکنم تو زندگی قبلیم با تو رفیق صمیمی بودم و باهم زندگی کردیم😅بعد بعضی وقتا از یچیزایی میگفت ک مثلا من فک میکنم تو به فلان چیز علاقه داری ید مثلا از فلان چیز بدت میاد،درست میگفت..از اون روز یکم راجب تناسخ جدی تر فک میکنم
ببین هیپنوتیزم رو اعتقاد ندارم اما تناسخو چرا چون مثلا یه خواننده بود مرده بود زن بود دقیقا شهریور مرد بعد جونگکوک از BTS فردا صبحش به دنیا اومد خیلی عجیبه چرا باید فردا صبحش و خیلی هم شبیه اون خواننده رفتار میکنه
من اعتقاد داشتم . تا زمانی که مامانم فوت کرد و قبل فوت مادرش رو میدید. همینطور پدر همکارم که در سن ۹۲ سالگی فوت شد . ایشان پدرش رو در دوسالگی از دست داده بود و هیچ تصویری از پدر در ذهن نداشته . چون ۹۲ سال پیش عکس هم نبوده . ولی این آخریها پدرش رو میدیده. و همچنین پدرخانوم همکارم و چندین نفر دیگه
اگر کسی اطلاعی داره بگه . خیلی دوست دارم بدونم . اما دیدین بعضی ها عاقل تر هستند . حتی بعضی بچه ها با تجربه و زرنگ هستند . فکر میکنم بعضی ها قبلا توی دنیا بودند
خوب تناسخ رو میشه با این اوصاف رد کرد . چون اگر مادربزرگ من دوباره برمیگشت توی این دنیا . وقتی مادر ...
میدونی من فکر میکنم انسان ها پس از مرگ وارد یک دنیای دیگه ای میشوند و اونجا زندگی میکنند. پیگیر کار بچه هاشون هستند . وقتی هم که وقتش بشه میان دنبالشون . مثل ماها که میریم مهد کودک دنبال بچه هامون .