2777
2789

سلام دوستان لطفا نظر بدین با ذکر دلیل که چرا این اعتقاد رو دارین. لطفا اعتقاد همدیگه رو جراحی نکنین. فقط بگین همین

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه همکار داشتم همیشه از روز اول کاری بهم میگفت من حس میکنم تو زندگی قبلیم با تو  رفیق صمیمی بودم و باهم زندگی کردیم😅بعد بعضی وقتا از یچیزایی میگفت ک مثلا من فک میکنم تو به فلان چیز علاقه داری ید مثلا از فلان چیز بدت میاد،درست میگفت..از اون روز یکم راجب تناسخ جدی تر فک میکنم

ببین هیپنوتیزم رو اعتقاد ندارم اما تناسخو چرا چون مثلا یه خواننده بود مرده بود زن بود دقیقا شهریور مرد بعد جونگکوک از BTS فردا صبحش به دنیا اومد خیلی عجیبه چرا باید فردا صبحش و خیلی هم شبیه اون خواننده رفتار میکنه

البته چیزای زیادیه این نمونس

من اعتقاد داشتم . تا زمانی که مامانم فوت کرد و قبل فوت مادرش رو میدید. همینطور پدر همکارم که در سن ۹۲ سالگی فوت شد . ایشان پدرش رو در دوسالگی از دست داده بود و هیچ تصویری از پدر در ذهن نداشته . چون ۹۲ سال پیش عکس هم نبوده . ولی این آخریها پدرش رو می‌دیده.  و همچنین پدرخانوم همکارم و چندین نفر دیگه 

اگر کسی اطلاعی داره بگه . خیلی دوست دارم بدونم . اما دیدین بعضی ها عاقل تر هستند . حتی بعضی بچه ها با تجربه و زرنگ هستند . فکر می‌کنم بعضی ها قبلا توی دنیا بودند 

من اعتقاد داشتم . تا زمانی که مامانم فوت کرد و قبل فوت مادرش رو میدید. همینطور پدر همکارم که در سن ۹ ...

خب بیزحمت ارتباط تناسخ رو با این اتفاق هل رو هم بگین

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

شباهت بینظیر آدام شولمن به شکسپیر و زنشم ک معروفه آن هاتوی اسم زن شکسپیره درموردش بخون من با این انگار باورم شد به زندگی بعدی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ببین هیپنوتیزم رو اعتقاد ندارم اما تناسخو چرا چون مثلا یه خواننده بود مرده بود زن بود دقیقا شهریور م ...

جدی اسم اون خواننده رو میدونی اینو نمیدونستم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خب بیزحمت ارتباط تناسخ رو با این اتفاق هل رو هم بگین

خوب تناسخ رو میشه با این اوصاف رد کرد . چون اگر مادربزرگ من دوباره برمی‌گشت توی این دنیا . وقتی مادرم فوت شد باید نبود که بیاد به دیدنش و ببرش 

خوب تناسخ رو میشه با این اوصاف رد کرد . چون اگر مادربزرگ من دوباره برمی‌گشت توی این دنیا . وقتی مادر ...

میدونی من فکر می‌کنم انسان ها پس از مرگ وارد یک دنیای دیگه ای می‌شوند و اونجا زندگی می‌کنند.  پیگیر کار بچه هاشون هستند . وقتی هم که وقتش بشه میان دنبالشون . مثل ماها که میریم مهد کودک دنبال بچه هامون . 

من اعتقاد داشتم . تا زمانی که مامانم فوت کرد و قبل فوت مادرش رو میدید. همینطور پدر همکارم که در سن ۹ ...

روح شاید بعد از 1000 سال به دنیا بیاد شاید ی ساعت بعدش ولی تناسخ حقیقته روح پیش کسایی که دوسشون داره میمونه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

ببین من یه پادکست از تو گوگل گوش کردم در مورد هیپنوتیزم حالا لینکشو ندارم تو گوگل بزن پادکست اتاق درمان میاد 

ب نظرم خیلی حرفاش جالبه اسم دکترشم معروفه ولی کلا در مورد همه چیز توضیح داده