2777
2789

یکی از اعضای خانوادمون دختره۴۷ سالشه ازدواج نکرده تاحالا و اصلا زیر بار ازدواج نمیره اصلا دنبال نیست حرف گوش نمیده از نظر مالی هم خانوادگی ضعیفن خونه ندارن و خودش شاغله حقوق زیر ۱۰ تومن داره لیسانسم داره 

ماشین نداره خونه نداره تو ۴۷ سالگی چیز خاصی نداره هرچی حقوقش بوده و جمع کرده خرج خانوادش شده و میشه ولی کلی قسط وام میده که مال خانوادششه خانوادشم هیچ پشتوانه ای براش ندارن 

کیا تو این شرایطن چرا ازدواج نمیکنید بنظرتون درسته که ممکنه بختش بسته باشه قیافشم متوسطه چیکار کنیم ک ازدواج کنه حرف‌گوش نمیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بالای چهل هستم والا دلم میخواد ازدواج کنم ولی نه با هر کسیبا کسی که معیارای منو داشته باشه در غیر ...

درسته ولی برای کسی که مستقله و ی پشتوانه آینده ای داره ازدواجم نکنه نکنه 

من ارتباطش به شما رو متوجه نشدم؟ 

چرا شما باید کاری کنید که ازدواج کنه؟ 

مگه خرجش رو میدین؟ در متن تاپیک ننوشته بودین اعضای اصلی خانوادتونه؛ باشه هم پدرتون خرجش رو میده نه شما. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
من ارتباطش به شما رو متوجه نشدم؟ چرا شما باید کاری کنید که ازدواج کنه؟ مگه خرجش رو میدین؟ در متن تاپ ...

درسته من خرجشو نمیدم ولی چون دوسش دارم ناراحتشم گریه کردنشو میبینم حتما که نباید خرج بدم دلسوزشم بفکر آیندشم 

چرافک میکنی زیربارنمیره شایدخواستگارخوب نداشته یااصلانداره من خودم ۳۴سالگی ازدواج کردم دیگه ناامیدشده بودم چون واقعاخواستگارتااون سن برام نیومده بودنزدیک ۵۰نفرفقط درحدپیشنهادوحرف ولی جلونیومده بودن احساس میکنم انرژی خودم باعث این اتفاق شده بودهمش ناامیدبودم ولی یه هوبه خودم اومدم حالموخوب کردم بعدچن ماه توعرض یه هفته سه تاخواستگارخوب برام اومدالبته خداخودش واسطه شد🥺🥺🥺

منم فعلا مستقل نیستم ولی بازم نظرم همونه

شاید شما از نظر مالی و خانواده شرایط بهتری دارین ولی برا کسی که شرایط مالی و خانواده خوب نداره بهترین گزینه ازدواجه نمیگم حالا با هرکسی هر جوری حداقل میگم کاش پیگیر میشد و اینقد بیخیال نمیشد