2777
2789

این چه سالیه . چه روزای مزخرفی . چه حال بدی . از همه متنفرم همش گوشیمو میزارم رو حالت پرواز کسی نتونه زنگ بزنه . همش میرم سرویس برمیگردم رو تخت زیر پتو . تا پسرم حرف میزنه میپرم بهش .من دلم یه خواب عمیق ابدی میخواد 

خسته ام خیلی خسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجورم فقط برا یچیزی خوردن و دستشویی میرم از اتاقم بیرون البته من افسردم و ۵ ساله اینجورم ولی خب الان بیشتر شده کلا امسال و سال قبل انقدر مشکلات زیاد شده که آدم دوست داره اصلا زنده نباشه راهی هم نداره 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
منم همینجورم فقط برا یچیزی خوردن و دستشویی میرم از اتاقم بیرون البته من افسردم و ۵ ساله اینجورم ولی ...

فکر کنم منم افسرده شدم . زندگیا خیلی سخت شده ادم فرار رو بر قرار ترجیح میده من واقعا نمیتونم تو این دنیا و سختیاش دووم بیارم . مگه زندگی زوری میسه اخع . این خدا هم کارایی میکنه

من باردارم دلم باقالی پلو میخواد تو یخچالم هس ..ولی میگن ضرر داره خوردنش..از اول بارداری تالان نخورد ...

الهی . مطمعنی ضرر داره؟ از دکترت بپرس اگه ضرر نداره یه چند قاشق بخور

نمیدونم عزیزم

الهی🥲 ببین پاشو اشپزی کن پس حالتو خوب میکنه 

هر چی ادم دراز بکشه بدتر افسرده میشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋