2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مشکل تو رو دارم

شربت راسیپ واسه اشتها خوبه البته اولاش شبا از وم شروع کن منگ نشی بعد عادی میشه

ورزش کن و بعدش حتما سیب زمینی تخم مرغ اینا بخور چیزلی پر کالری و زود جذب

دیگه اینکه چیزی امتحان کردی؟

من همه راها رو رفتم بهت بگم ک سمت پودر و قرص عطاری نری 

حس میکنم از وقتی اینکارارو میکنم بهتر دارم میشم تا خودمو وزن کنم ببینم چقد تغییر کردم

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

همیشه برام سواله اونایی که میگن چجوری چاق بشیم 😬 همه چیزای خوشمزه چاق کنندن ، فست فود ، شیرینی ، کیک ، غذاهای چرب ، حلوا ، بستنی ، الویه ، لازانیا و .‌.‌‌..

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

چرا بابا همشونو من خوردم تهش ترکای بدن میمونه یکم ک بگذره معلوم میشه

هوووف ...پس ما لاغرا چکار کنیم خدا

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

ندونم تو همین سایت یکی گفت عالیه گفت طوری صورتشو چاق کرد که دماغ بزرگش دیگه به چشم نمیاد

چ جالب

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

همیشه برام سواله اونایی که میگن چجوری چاق بشیم 😬 همه چیزای خوشمزه چاق کنندن ، فست فود ، شیرینی ، کی ...

اینجوری که همه بلدن چاق بشن... 🥴

مهم اینه ک ادم سالم غذا بخوره و وزن بگیره

اگر قرار باشه همش ازین چیزای مضر بخوره ک علاوه بر ی عالمه چربی تو بدنش ، دیابت و چربی خون و هزار جور مریضی دیگم میگیره

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /