2777
2789
عنوان

دیگه مثل قبل دلم از توهین تحقیر نمیشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 23 پست
اومدم همینو بنویسم دیدم شما نوشتی.مادرشوهر من ذات پست و پلیدی داره.انقدر اذیتم کرد و تحقیر و توهین ک ...

دقیقن

ظالم همیشه سالم

توی این زندگی باید هار و بی حیا باشی تا برنده باشی

مثل ما ساده و‌مظلوم باشی حقتو میخورن

کارما و زندگی پس از ژندگی را قبول ندارم

البته من نمیگم ادم گناه کنه 

نه اصلن

ولی اینکه دلی از من شکسته شده خدا بیاد دادرسی کنه بعیده 

پس اینهمه ساله صداش میکنیم کجاست

دقیقنظالم همیشه سالمتوی این زندگی باید هار و بی حیا باشی تا برنده باشیمثل ما ساده و‌مظلوم باشی حقتو ...

دقیقا.من الان نیاز دارم ببینم خدا انتقامم رو گرفته ازش تا به زندگی برگردم و کمی دل خوش بشم.پنجاه سال دیگه که استخونام هم پوسیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقنظالم همیشه سالمتوی این زندگی باید هار و بی حیا باشی تا برنده باشیمثل ما ساده و‌مظلوم باشی حقتو ...

نه ایمانتو نراز خدا ازن شرایطو میسازه ایمانتو بسنجه ایمانت بخدا رو قوی کن منم یکی بی ابروم کرده حیثیتمو بیجهت به باد داده برام دعا کن خدا حلش کنه من یجاهایی از خدا ناامید میشم ولی بازم سعی میکنم ایمان و قدرت و عظمتشو به یاد بیارم و بسپارم بهش

هیچ

نه ایمانتو نراز خدا ازن شرایطو میسازه ایمانتو بسنجه ایمانت بخدا رو قوی کن منم یکی بی ابروم کرده حیثی ...

انشالا عزیزم به خواستت برسی

منم کلن ناامید شدم بنظرم تقدیر همینه نمیشه تغییرش داد

۵۰سال دیگه ۱۰۰سال دیگه هیچکدوم نیستیم اون موقع عذاب اتش ک تمومی نداره

اسی این قسمتی که گفتی اسم تجربه گرش چی بود؟؟؟ میخوام بزارم برای شوهرم ببینه

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
انشالا عزیزم به خواستت برسیمنم کلن ناامید شدم بنظرم تقدیر همینه نمیشه تغییرش داد

خدا بالاتراز تقدیره میتونه تغییرش بده ناامزری بدترین گناهه. منم از تو بریده ترم ولی همممون یروز میمیریم بابت عذابهای این دنیا شاید خدا پاداش بزرگی اون دنیا بهمون بده

منم گاهی وقتا اعصابم از خدا خورد میشه میگم شاید ظلم دوست داره ولی هممون از وجود خودشیم پس بسپاریم به خودش

هیچ

دنیا کدوم دنیا همین دنیایی ک اگه چندماه نباشیم فراموش میشیم 

بد بودن خود ادم بیشتر اذییت میکنه تا دیگرانو 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)