2777
2789

زندگی پس از زندگی ک میبینم خیلی ارومتر شدم ک هرکی توهین میکنه تحقیر میکنه دل میشکنه حتی مجازی انقد عذاب میبینه منی توهین  میشنوم عذاب نمیکشم همین کافیه 

تازه فهمیدم اونی ک توهین تحقیر میکنه بیشتر اذییت میشه تا اونی ک میشنوه اون مدام بهش فکر میکنه ک چطوری اذییتش کنم اون ادم  ارامش نداره 

سوره توبه ایه شو نمیدونم اما خدا گفته توهین کننده گان تمسخر کنندهگان حتی دعای پیامبرم نجاتشون نمیده 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دلم بد گرفته بود از بذی یه نفر بعدازنماز قرانوبازکردم اومد از ستمکاران انتقام خواهم کشید دلم اروم شد اخه قبلا هرکی اذیت کرده تاوان داده اینم اگه خدا بخاد میده انشالله

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
والا هرکسی بمن بدی کردداره کیفشو میکنه زندگیش خوب خودش سالمو من که نشستم با ظلمهایی که بهم شد غصه خو ...

اره پس چرا وقتی اونا خوشن ما ناراحت بشیم باید ماهم سگ محلشون کنیم بدی ببینیم حذف کنیم تا بسوزن 

والا هرکسی بمن بدی کردداره کیفشو میکنه زندگیش خوب خودش سالمو من که نشستم با ظلمهایی که بهم شد غصه خو ...

ببین یکی بدجوری ذلمو شکست ظاهراعالی بود زندگیش منم مثل شما میگفتم ظالم سالمن  ولی ازذرون مشکل بدی گرفتار شده بود و به کسی نمیگفت که خداخاستو به گوشم رسید من بهت تضمین میکنم ظالم تاوان میده بارها دلمو شکستن بعدش تاوان دادن فقط زمانش فرق میکنه یکی زودیکی دیر خدامنتظر فرصته تا بهتر بزنه عجله نکن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

۵۰سال دیگه ۱۰۰سال دیگه هیچکدوم نیستیم اون موقع عذاب اتش ک تمومی نداره 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)

اومدم همینو بنویسم دیدم شما نوشتی.مادرشوهر من ذات پست و پلیدی داره.انقدر اذیتم کرد و تحقیر و توهین کرد که افسردگی گرفتم اعتماد به نفسم رو از دست دادمپشت سرم پیش جاریام حرف مفت زده.به شوهرم گفتم هر وقت می خوای با این عفریته حرف بزنی بیرون از خونه زنگش بزن.تا این حد رذله.والا روزبروز هم خوشتر میشه