2777
2789

خواستم پریود نشم تو نت دیدم نورتیسترون خوبه و یه نوع پروژسترونه..رفتم دارو خونه نداشت جاش مدروکسی اوردم خوردم فکر کردم خو دوتاشون پروژسترونه ..الان چی میشه؟؟؟پری میشما 😱😱خواستم برم مسافرت 😦

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

نوچ اگه باردارباشین پریودنمیشین  ولی اگه نباشین...

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه درست بخوری پریود نمیشی 

ینی جلوگیری میکنه؟؟؟از پری؟؟؟

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

والا  من دیدم پروژسترون روواسه محکم شدن جنین میدن  ولی راگه بارداری پوچ  ویا ناسالمی باشه اون دفع میشه

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
من که یکبار خوردم زودتر از موعد هم شدم

ینی خاااک بر سرم ...خیییلی بد شد😣

بله اگه بلردارنباشی مطمئن باش پپریود میکنه

تو تایمی که میخوری فکر کنم نمیشی بعدش میشی مطمئن نیستم خب چرا ال دی نگرفتی که مطمئن باشه

فکر کردم این قوی تررره ..خیلی بد شد ناراحتم😢

تا وقتی قرص میخوری پریود نمیشی بعد ار قطع قرص دو تا یک هفته بعد پریود میشی

تو رو مطمئنین ؟؟؟ینی بخورم؟؟؟؟