2777
2789
عنوان

درس و کنکور

189 بازدید | 21 پست

سلام 

من الان پایه یازدهم تجربی هستم و تا کنکور 1405 حدود یک سال و یک ماه زمان دارم 

پایم متوسطه ( البته در حد کتاب بلدم تستی کار نکردم) 

چند وقته شروع کردم به خوندن جدی یعنی هم میخونم هم تست میزنم هم نمونه سوال تشریحی واسه نهایی حل میکنم 

با این چیزایی که گفتم تو این زمان میتونم رشته دندانپزشکی یا پزشکی قبول بشم ؟ (سال اول) 

خودم که اصلا امید ندارم و فکر میکنم که امکان نداره 

حالا خواستم نظر شما رو بپرسم که تو این راه تجربه دارید 

لطفا کاملا منطقی جواب بدید نه برای امیدوار کردنم

اگه از الان به نشدن فکر کنی که واویلا

تلاشتو کن حتما میشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یازدهمی و به نشدن هم فک می‌کنی؟فک نمیکنی خیلی جوجه ای برای ناامیدی؟

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

آره اصلا امکان نداره یوقت نشینی درس بخونیاااا اصلا نمیشه🤨🤨🤨

واقعا شک میکنم به عقل بعضیاتون

یارو تو ۳ ماه یجوری میخونه رتبه ش ۴هزار و ۳ هزار میشه بعد میگه نمیشه بنظرم 

اگه نظرت اینه مطمئن باش تلاشم براش نمیکنی چون ذهنیتت اشتباس

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

دندان پزشکی نه ولی پزشکی بله اگه خوب بخونین

یا امام زاده بیژننننننن😂😂😂😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

نه چون خیلی های دیگه بودن که از دهم شروع کردن

ربطی نداره بی انگیزش نکن پس اینایی که پشت بودن چی؟دوتا دوستام پشت بودن و از تیر شروع کردن یکیش رتبه۴۷شد یکیش۱۳۹الانم یکیش پزشکی تهرانه یکیش دندون شهید بهشتی 

من خودم از ورودی دهم شروع کردم ولی با کسی اصولی از دوازدهم شروع کرده فرقی ندارم 

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

دندان پزشکی نه ولی پزشکی بله اگه خوب بخونین

دندون هم میشه الکی چرت و پرت نگین لطفا

یا امام زاده بیژننننننن😂😂😂😂

اخه عزیزم واقعا خیلی هارو میبینم که از دهم شروع کردن تست های کنکور پایه شون رو هم میزنن ایشون میگه از الان میخواد شروع کنه دندون پزشکی اوردنش سخته البته بازم نشد نداره

موفق باشید

.کاربری دوم ژله نارنجی هستم

این خانم نظر بقیه رو پرسید منم گفتم به شما مربوط نمیشه دخالت نکنین

دخالت میکنم چون این خانم دنبال یکم انگیزه ای و شما بدون اطلاعات هر چرت و پرتی به دهنتون میاد میگین