2777
2789
عنوان

خانوما دختر خواهرم پوست تخمه خورده بیاین😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 106 پست

اینجوری بود من الان زنده نبودم

دیگه آدمیزاد انقدر هم لاجون نیست با دوتا پوست تخمه بلایی سرش بیاد

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارو مسخره کردی؟ 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من بچه خردسال دیدم گیلاس رو همیشه با هسته میخورد الان یه مرد گنده شده واسه خودش 

یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه 

مارو مسخره کردی؟

نه بخدا آخه یکم بچه حساسه هر چی بشه گریه میکنه ما هم ترسوندن گفت دلم درد میکنه منم تاپیک زدم که خداروشکر چیزی نیست🙂

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

یعنی تواین سن رسیده تاحالا تخمه روباپوست نخورده 🤔

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
ما فکر کردیم بچه ۲یا۳ ساله استوروخدا ایسگاه مارو گرفتی اخه پوست تخمه چ ربطی ب دل درد داره اون به معد ...

آخه گفت هر کار میکنم دلم خوب نمیشه دل درداش هم همون موقع شروع شد

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱