2777
2789
عنوان

با همسایه های نفهم که مرغ و خروس نگه میدارن چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از خونه ویلایی گله داری؟ همسایه ما تو اپارتمان مرغ و خروس داشت😂اونوقت میومد در خونه ما که بچه هاتون ...

😐😐😐😐😂😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

خیلی بدهههه، دایی من همسایمون کلی خروس داشته قرص موش انداخته اونام خوردن و مُردن😂 غیر انسانیه ولی ر ...

نه بابا من دلشو ندارم داداشم چند بار عصبی شد گفت اینکارو میکنم ولی اونم دلشو نداره

چه بد

طبق قوانین اگر میتونید شکایت کنید اینکارو کنین

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بخاطر خروس اونا این همه هزینه کنیم !

فقط خروس اونا نیست که کلا راحت می‌شید کسی تعمیرات داشت تو کوچه دعوا بود یا هر چیز دیگه ای مخصوصا اینکه میگی خواب مادرت هم سبکه واقعا لازمه براتون