2777
2789
عنوان

با همسایه های نفهم که مرغ و خروس نگه میدارن چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما منطقه یک تهرانیم ،همسایه مون مرغ و خروس و سگ داره 😄بعضیا مدلشون اینجوریه کاری به آرامش دیگران ندارن ،سه بار به خاطر صدای سگشون زنگ زدم ۱۱۰ نه به خاطر ارامش چون سگ رو مذارن تو حیاط بهشم رسیدگی نمیکنن ،سگ ناله میکنه از گرسنگی ،البته الان بهتر شدن

الهی مرا آن ده که آن به ... 

تو آپارتمان ما یکی مرغابی نگه می داشت از بس نفهم بود 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ما هم تو شهریم و همسایه خروس داره .صداش اذیت کننده نیست. حتی نصف شبها هم میخونه.

معمولا سیر باشن سرو صداشون کمتره. اول صبح که بیدار میشن اگر دونه بریزه جلوشون صدا نمیکنن دیگه و همسایه ها اذیت نمیشن

سگ هم داره اون خونه بی صاحبه طفلک بعضی وقتا نمیان بهش غذا بدن تا صبح ناله میکنه تو حیاط

بیچارههه

ب پلیس بگید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اخ اخ اونم صداشو دیدم زیاده تق تق ادمو دیوونه میکنه

خیلی بدهههه، دایی من همسایمون کلی خروس داشته قرص موش انداخته اونام خوردن و مُردن😂 غیر انسانیه ولی راحت میشین اینکارو بکنین😂🤦🏻‍♀️

خونه ویلایی چجوری صداش میخواد بیاد؟حالا اگه نصف شب بخونن یه چیزی و مامانت همون موقع باید زنگ بزنه بگ ...

خیلی قشنگ میاد مخصوصا اگه تابستون باشه در و پنچره ها باز باشه که دیگه نگو تعدادشون زیاده این میخونه اون یکیا جواب میدن