2777
2789

خواهش میکنم سرزنشم نکنین و فقط حرف های بزنین که بیشتر از این حس عذاب وجدان نگیرم

شوهر من خیلی وسواسی هست

خیلی تمیز و مرتبه

بی نهاااااااااااایت

اما من نیستم.واقعیتش شاید عجیب باشه براتون اما اصلا تو بهر چیزی نمیرم.مثلا میگه فلانجا رو جمع کن من قبلش به ذهنمم نمیرسیده که باید جمع کنم.نمیدونم چیکار کنم که خونم دائم برق بزنه.بخدا ما همیشه سر همین قضیه دعوامونه.خیلی تلاش میکنم اما نمیتونم.توذوخدا بگین من چیکار کنم که همیشه تمیز باشه خونم.من خیلی اوضاعم خرابه واقعا.بعضی اوقات یه سری چیزا رو نمی‌دونم کجا جا بدم همینجوری می‌ذارم رو اپن

نمی‌دونم روتختی ها رو کی بشورم

.گاز رو با چی تمیز کنم برق بزنه

اصلا از صبح که بیدار میشیم چیکار میکنین هرروز؟؟؟چه ساعتی بیدار میشیم.بچه ی کوچیک هم دارم.ذیکه کارام شده هزار برابر

احساس میکنم اصلا انرژی ندارم

همش خسته هستم

همش دلم میخاد استراحت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی اجاق گازت فویل بکش پاک کردنش آسونه.

خونه رم صبح پاشدی جمع کن جارو بکش.

ملحفه هارو کم کمش ماهی یکبار بشور بزار آفتاب خشک شن.

روی اپن روی میز چیزی نذار که خیلی شلخته میکنه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

صبح ک از خواب بیدار میشی قبل این ک از اتاق خواب بیای بیرون تخت رو مرتب کن اگه لباسی چیزی اطرافته بذار سر جاش از اتاق بیا بیرون رفتی دستشویی صورتت رو بشوری مسواک بزنی کارت تموم شد یه روشویی رو اب بگیر یه دستشویی رو بعد دمپایی هارو جفت کن به دیوار ک آگه خیس شدن خشک بشن بیا بیرون رفتی آشپزخونه درحالی ک داری کتری پر میکنی وسیله هایی ک در دسترس و پخشن بذار سرجاش موقع آشپزی هر ظرفی ک کثیف میشه همون موقع بشور وسیله ای ک استفاده میشه همون لحظه بعد کارت بذار سرجاش آشپزیت تموم شد همون موقع یه اسکاج کفی بکش رو گاز و بعد خشک کن  و....