2777
2789

یعنی خاک تو سرمممممم 

شدم عاشقه یکی که به شدت هوله به شدت لاشیهههههههه به شدت مغرورههههه، بشدت کینه ای 

آخه چرا شدم عاشق بدترین آدممممممم

که اصلن نمیدونم عشقه یاوابستگی من چه بدبختیم ای خدااااا شیش ساله من اینم

فقط دعا کنین وابستگی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت ویژگی های منفی اون طرف رو فهمیدی، قطعا حست وابستگیهبا این اوصاف کسی عاشق آدمی با این ویژگی ...

من ویژگی هاشو میدونم ولی حتی بازم با اینا دوسش دارم بهم حسه خوبی میده انرژی میده به دلم میشینه ولی دیگه دلم تنگ نمیشه استرس نمیگرم  حسودی نمیکنم، قیمتی نمیشم بایکی باشه زیاد ناراحت نمیشم ولی نمیتونم فراموشش کنم وقتی فکر میکنم و میخوام فراموش کنم انگار زنده نیستم

خدااا دهنت بشنوه الهی که وابستگی باشه

من ویژگی هاشو میدونم ولی حتی بازم با اینا دوسش دارم بهم حسه خوبی میده انرژی میده به دلم میشینه ولی د ...

پس یقینا حست فقط وابستگیه وقتی از کاراش ناراحت نمیشی و دلت واسش تنگ نمیشه

اینکه نمیتونی فراموشش کنی در اصل نمیتونی اون وابستگی و چت و ... رو فراموش کنی و به حضورش عادت کردی. با یه سرگرمی جایگزین قطعا میتونی فراموشش کنی

پس یقینا حست فقط وابستگیه وقتی از کاراش ناراحت نمیشی و دلت واسش تنگ نمیشهاینکه نمیتونی فراموشش کنی د ...

از کاراش ناراحت میشم ولی دلتنگ نه🙂

آره آخه خیلی رویا پردازی کردم ، باشه عزیزم ممنون خداکنه