2777
2789

این ماه یه فولیکول18 رپز 14 سیکل داشتم با ضخامت اندومترم6 بود.ولی مامان نشدم،به نظرتون این ماه به من داروهایی مثل لتروزول و کلومیفن میده؟ خیلی استرس دارم،شنبه آینده نوبت دارم. راهنمایی کنید

خدایا تنها امیدم تو هستی،کمکم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه اشکال از همسر باشه ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

منم با ی دونه ۲۰ نشدم... ولی ماهی ک بیشتر از ی فولیکول بالغ داشتم باردار شدم...

بگو امپول گونال اف هم برات بنویسه دکترت ک تعداد فولیکولات زیاد شه شانستم بیشتر میشه اونوقت . 

چرا اخه اینجوری میشه😥😥😥شوهرتون از داده؟؟

نه متاسفانه نداده  بعد از ۷ ماه که باردار نشدم میخوام بفرستمش بره

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷

ببخشید ضخامت آندومتر چیو نشون میده؟من یه بار سونو شکمی رفتم 4 ماه اقدام بودم بعد ابعاد رخم و ضخامت اندومتر رو 3 نوشته بود یعنی خوبه یا بد؟

فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو شدم 20 و همکلاسیم که شد 10 اینه که من می دونم لاس وگاس کجای کره زمینه ولی اون الان خودش اونجاست.  

بدترین چیز واسه باردار شدن ونشدن استرسه .به این فکر کنید که چ  تو چه سنی ازدواج کردید؟ وقتی که کلی از دوستاتون هنوز مجرد بودند،قسمت شما شد ازدواج کنید ،وقتی هم خدا صلاح بدونه بهتون نی نی میده .پس استرس نداشته باشید ،وقتش ک برسه فرشته کوچولوتونو بغل میکنید ،همه چی رو بسپارید ب خود خدا 

هر چیز که در جستن آنی .آنی
ببخشید ضخامت آندومتر چیو نشون میده؟من یه بار سونو شکمی رفتم 4 ماه اقدام بودم بعد ابعاد رخم و ضخامت ا ...

البته روز 8 پریودی بودم

فرق منی که سوم راهنمایی جغرافیا رو شدم 20 و همکلاسیم که شد 10 اینه که من می دونم لاس وگاس کجای کره زمینه ولی اون الان خودش اونجاست.  
منم با ی دونه ۲۰ نشدم... ولی ماهی ک بیشتر از ی فولیکول بالغ داشتم باردار شدم... بگو امپول گونال ...

فک کنم تعداد فولی که بیشتر باشه احتمال بارداری بیشتره،درسته؟ شما جه داروهایی مصرف کردی عزیرم؟؟ 

خدایا تنها امیدم تو هستی،کمکم کن
من متأسفانه خیلیییییییییییییی استرس دارم 

عزیزم آهنگهای ملایم گوش کن،سعی کن تو طبیعت پا برهنه قدم بزنی .میدونم آخرش استرس داری ولی فک کن استرس مانع بارداریت میشه،دیگه بد تر از یکی از اقوام ما نیستی که با تنبلی تخمدان شدید وداشتن ۱ کلیه ،جوری ک همه دکترا میگفتن بار دار نمیشی ،بعد ۴ بار کاشت وسقط الان بچه داره .وقتی دیگه کلا نا امید شد واسترسش ریخت بچه دار شد

هر چیز که در جستن آنی .آنی