2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی بد جنسه

346 بازدید | 6 پست

خانوما من یه برادر شوهر دارم بخدا خیلی بد جنسه ۳۵ سالشه دوسال هم از شوهرم بزرگتره مجرد هم هس اصلا نمیزاره پدر شوهرم یا مادر شوهرم با ما حرف بزنن یعنی پدر شوهر و مادر شوهرم ازش میترسن ها ما تو یه حیاط زندگی میکنیم مثلا چیزی لازمم باشه نداشته باشم به دخترم میگم برو از مامان بزرگ بگیر ولی برادر شوهرم نمیزاره بده پدر شوهرم خیلی وضعش خوبه یه عالمه مزرعه داره ولی شوهر مت کارگری میکنه برادر شوهرمم تو مزرعه ها تخمه میکاره پولشو خودش برمیداره به پدر شوهرمم نمیده بعد همین برادر شوهرم که من اصلا تا حالا باهاش حرف هم نزدم میره اینور اونور میشینه بد منو میگه میگه این بی حیاس بخدا اصلا من کاری به کار این ندارم ها همه جا میشینه بد منو میگه میخوام جوابشو بدم به نظرتون چی بگم بهش 

یه به خواهر شوهرم بگم بهش بگه

هر جا بدتو گفت بلافاصله ازش گله کن بگو دستت درد نکنه برادر جان توقع نداشتم اگه مشکلی هم دارم ب خودم میگفتی ن مردم....بعدم عزیزم تو زندگیت توقعی از کسی نداشته باش ک راحت ب زندگی ادامه بدی اگه نگاهت ب دست این و اون باشه هیچ وقت لذتی از زندگی نمیبری....آدمای مفت بری مثل برادر شوهرت آخرشم هیچی ندارن چون این پول حق بقیه داخلشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ب خواهر شوهرت اگ ادم خوبیه بگی بنظرم بد نباشه

ایشالا مشکلت حل شه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚