2777
2789

بعدشم معذرت خواهی کردم ازشوهرم ولی خب مشخصه ناراحته ازم کلا رفتارش باخانوادم عوض شده...

قبلا خیلی هوای خانوادمو داشت صدخودشو میذاشت واسشون ولی الان دیگه نه

بابام زمینگیره قرار بود امشب خانوادمو ببریم بیرون بشینیم پارکی جایی الان میگه حوصله ندارم...بحثمون شد گفت تو باخانواده من خیلی بدی من چرا باید باخانواده تو خوب باشم،درصورتیکه من رفتارم باهاشون خیلی محترمانه س فقط توعصبانیت حرفهای بدی زدم بهشون🥲🥲خودمم پشیمونم

الان چیکار کنم  جبران بشه و دل شوهرمو بدست بیارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار زمان بگذره ، انشالله که بادش میره ، تو هم اینو خط قرمزت قرار بده 🥺❤️

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

میدونه خودش اخه بار اولمم نبودولی ایندفعه خیلی حرفهای زشتی زدم واقعا من خودم بودم طلاق میگرفتم🥲

بگو بیا تمام این حرفها را فراموش کن فرض کن حافظمون پاک شده و دوباره شروع کنیم و بگو برات جبران میکنم 

احترام احترام میاره... بگو من عصبانی بودم یه غلطی کردم ولی خودمم خیلی پشیمونم بعدشم خانوادشو هر ماه ...

اخه واقعا مادرشوهرمم خیلی دوروعه واقعا منو دیوانه کرده با رفتارهاش جلوشوهرم میشه بی آزارترین وبهترین مادردنیا تنها که میشیم با زبونش خیلی نیش میزنه واعصابمو بهم میریزه