2777
2789
عنوان

خواهرشوهرهای عزیز بیاین لطفا

98 بازدید | 12 پست

اول بگم من خودمم خواهرشوهرم از عشق و رابطه خوبی که داداشم و خانومش با هم دارن لذت میبرم 

ولی نمی‌فهمم واقعا بعضیا چشونه چرا چشم دیدن خوشی برادرتونو ندارین؟؟؟

شوهرم تا حالا یه لیوان آب دست من نداده خونه مادرش از بس تیکه میندازن که وای تو اینجوری نبودی ترسم خوب چیزیه و واقعا دیوانه مون کردن

کاش بدون سانسور بیاین دلیلتونو بگین قول میدم قضاوت نکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اینجوری نیستیم

یدونه عروس داریم 

انقدم دوستش داریم و میذاریمش روی سرمون و کیف میکنیم داداشم با خانومش رابطشون عالی باشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خواهر شوهر من بهم گفت تو خانم برادر منی واسم مهم نیستی منم فقط دور شدم ازشون ولشون کن برن گم شن

نباید تو روتون میگفت ولی مگه حقیقت همین نیس؟عروس یه ادم غریبس که صرفا به خاطر داداشمون تو خانوادس.فردا میتونه نباشه.نباید انتظار داشت که خانواده شوهر کشته مرده ادم باشن😂

خواهر شوهر من بهم گفت تو خانم برادر منی واسم مهم نیستی منم فقط دور شدم ازشون ولشون کن برن گم شن

برن گم شن واقعا منم خداروشکر نه توقعی ازشون دارم نه هیچی فقط دقیقه ای یبار گیر میدن به شوهرم اعصابشو بهم میریزن یه مدت گیر کاراش بود کلا اعصاب نداشت منو بچه ها درکش کردیم کنارش بودیم تا حل شه.

بعد خونواده همسرم ریختن سرش که تو چرا اینجوری شدی نمیشه باهات درددل کرد کناره گرفتی دور شدی چته 

خودشون سفر و مهمونی و خوشیاشون به راهه به ما که میرسن بدبخت و افسرده میشن حال مارو هم بد میکنن

آخه به من چه ربطی داره خواهرش به زور عروس شده؟بشین زندگیتو بساز خب.

همش داره ناله میکنه ازونورم میرن سفر خوشحال استوری میزاره

اون یکی خداروشکر با عشق و به زور خودش عروس شده دردش پوله اونم همش ناله میکنه ولی مهمونیاشم به راهه شیش ماهی یبارم میره خودشو از نو میکوبه می‌سازه دوباره

مامانش وای از مامانش دائم پادرد و کمر درده یک لحظه با روی باز و خوش بچه هارو نگه نمیداره از طرف خودش که هیچی از طرف دختراشم ناله میکنه زده میشی از زندگی ولی برای عید کل خونه و مبلارو عوض کردن اوففففف

شوهرم نمیشناسه اینارو نمیخواد ببینه که دارن از احساساتش سواستفاده میکنن 

برن گم شن واقعا منم خداروشکر نه توقعی ازشون دارم نه هیچی فقط دقیقه ای یبار گیر میدن به شوهرم اعصابشو ...

من فقط بچه دار نشدم و خوشحالم یه موجود بیگناه و بدنیا نیاوردم

من فقط بچه دار نشدم و خوشحالم یه موجود بیگناه و بدنیا نیاوردم

خوشحالم برات امیدوارم شرایطت روز به روز بهتر شه اینقدر که این روزارو یادت نیاد اصلا

ولی من اگه دخترام نبودن بدبخت دو عالم بودم بدون انگیزه و عشقشون

نباید تو روتون میگفت ولی مگه حقیقت همین نیس؟عروس یه ادم غریبس که صرفا به خاطر داداشمون تو خانوادس.فر ...

والا بلا ما هیچ توقعی ازشون نداریم صفر مطلق،فقط انقدر دو بهم زنی نکنن دیگه