من یک ساله درگیر دیسک کمر هستم همه راهها رفتم خوب نشدم انگار الان درگیری بیشتر شده هر سری علایمم فرق میکنه خودتون یا اطرافیان تجربه عمل دارید ؟ این درسته بعد عمل ممکنه آدم بدتر شه یا دوباره عود کنه ؟ من ۴۴ سالمه تقریبا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا جراحی به نظرت خوبه ؟ تو همین تاپیک خیلی ها میگند بدتر شدند پیش کی عمل کنم 😔
تهرآن هستین؟
اگه شیراز بودید دکتر کازرونی
البته شیراز از آشنا هامون عمل کردن خوب شد ،ولی مادرم دیسکش پوشیده و عمل نمیکنه میگه شاید خوب نشه🥲🥲🥲
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
منظورت از کامل خوب نشدن چیه ؟ چه مشکلاتی مثلا ؟ تو اطرافیان کسی بوده عمل کرده باشه ؟
راستی فیزیوتراپی رفتین؟مادرم دیسک پوکیده خیلی وقته،یال اول که فهمید رفت فیزیوتراپی، خیلی بهتر شد
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
عزیزم شوهرمن جراحی کرد ..الان ۹ سالی هست گذشته ...تومشهد.پلاتین داره کمرش ..یادمه هرچی میگفتم برو دکتر نمیرفت دیگه زده بود به پاش لنگ میرفت ..شغلش جوریه که همش بار سنگین جابه جا میکنه هرچی م میگم ..انگار نه انگار ..یوقتا رعایت نکنه کمرش درد میگیره ولی خداروشکر راضیه ..مشکل جدی پیش نیومده ..بتونی بعد جراحی استخر بری عالیه ..خود جراحی خیلی سخته و..فک کنم ۱۲ ساعت طول کشید ، دوره نقاهت طولانی ، بلاخره پشت هست و اذبت میشی تو خوابیدن بیدار شدن ..به پشت نمیشه خوابید