2777
2789

متنفرممم از فامیلهایی که سرزده میان .. یه دفعه میبینی زنگ زدن و پشت درن ...

بی شخصیتی به تماااام‌معناست ...

لطفااا زنگ بزن یک ساعت قبلش ... اون شخص آمادگی پذیرایی داشته باشه !!!  شاید لباس مناسبی تنش نیست... شاید یه روز مریض حال بوده و خونه اش مرتب نیس ... !!!!

بعد طرف سرزده که میاد هیچ ، وارد اتاق خوابتم میشه .... !!!!

اتاق خواب حریم خصوصیه ...

اینا رو منی که ۲۰ سالمه میدونم ... بعد یه زن ۳۵ ساله هیچی از آداب معاشرت بلد نیست و همینطوری سرشو میندازه پایین و وارد اتاق خوابت میشه ...

بعضیاااا واقعا بی لول و بی شعورن... ))))

عمدیه از بیشعوری نیس

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ جا حتی جلو در هم سرزده نمیرمولی عید خبر نمیدیم نمیدونم چرا خب آماده ان دیگ همهالبته دوسه روز ...

نه اشتباه میکنید خبر بدین همه آماده نیستن چرا فکر می‌کنید همه نشستن تا شماها بیاین

خودشناسی DNA plus
ما هم دیشب پشت در بودندیگه چندجا توی یه روز باهم میرن زنگ هم نمیزننخب شاید کسی آمادگی نداره

به خدااا خیلی بَده این اخلاق ... ما خودمون هرجا بخوایم بریم یک ساعت قبلش زنگ میزنیم و به اون شخص اطلاع میدیم....

من یه زندایی دارم اخلاقش همینطوریه ... میخواد مچ گیری کنه فقط..

ماام میشناسیم طرفمونو و مکانمونو و گفتم آدمی ام بجز این ایام جلوی در طرف هم بخام برم زنگ میزنم

خب منم همون عید گفتم من خودمون میوه نمیخریم مطمئن باشیم مهمون میاد میخریم اگه کسی سر زده بیاد زشته 

خودشناسی DNA plus