2777
2789
عنوان

من بدترین فرزند دنیام

248 بازدید | 33 پست

از بچگی دلیل تمام غم و غصه های مادرم بودم همش مریضی سخت میگرفتم باعث ناراحتیش بودم پدر مادرم جدا شدن بابام نمیزاشت مامانم ببینم باعث دردش بودم تا حدی ک تمام داراییش برای داشتن من گذاشت وسط تمام جوونیش میخواست خودشو بخاطرم بکشه تو درس هام چقدر عذابش دادم اونی ک میخواست نبودم نتونستم نشدم دوسال مریض شدم نتونستم برم مدرسه تو این دوسال کل داراییش ب پام ریخت پیرش کردم عذابش دادم اومدم عاشق شدم مامانم فهمید نابود شد نادانی کردم از روی احساسات مزخرف و عشق و مسخره بازی اومدم بی خبر طلاهای خودم و خودش برای کمک ب دوست پسرم دادم رفت این کارو من بد نمیدونم چون مال دنیا ارزشی نداشت و من‌با این کارم باعث شدم گره ای از مشکلات انسان خدا باز بشه سلامتیش بدست بیاره آبروش خریدم ولی مامانم بی خبر بود دو روز پیش فهمید نیست و کل خونه رو زیر و رو کرد و اعضای خونه هم بش حرف زدن من عید رو زهرمار مادری کردم ک تمام زندگیشو ب پام گذاشت من اشک مادرم درآوردم من تمام دارایی مادرم بر باد دادم دارم خفه میشم دارم میمیرم از پشیمونی و شرمندگی ب سختی نگا تو چشمای پر از غمش میکنم من بدترین فرزند دنیام😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر حس عذاب وجدان بده 

و اینم بیشترش تقصیر تو نیست:)))

ولی خب به چه حقی بدون اجازه رفتی طلاها خودتو مامانتو دادی🤦🏻‍♀️

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

طلا ها رو نباید میدادیبقیه کارهات رو اکثر بچه ها دارن

بچگی کردم از روی احساسات مسخره😭تازه دارم عقلم سر جاش مباد میفهمم دنیا چخبره کمرم شکست با اشک مادرم من مردم 😭گفت احتمالا تا یک سال دیه بم پس میده طلاهای مامانمو خدا کنه زود پس بده😭

چقدر حس عذاب وجدان بده و اینم بیشترش تقصیر تو نیست:)))ولی خب به چه حقی بدون اجازه رفتی طلاها خودتو م ...

بچگی کردم😭😭 کمکش کردم سلامتیش با این کار بدست آورد 😭😭من کمک بنده خدا کردم ولی مادر خودمو خورد کردم 😭😭😭