2777
2789

بعضیارو دیدم درگیریشون اینه چرا بچم پسر نمیشه یا دختر نمیشه  حالا یه سریا واسه شوهره یا خانواده شوهر پسر میخوان یا خودشون دوست دارن بعد میان چندتا بچه میارن تا اون جنسیتی که میخوان بشه واقعاا با توجه به علم امروز خب برینIvf کنین هر جنسیتی میخواین همون میشه چه کاریه چندتا بچه رو الکی به دنیا بیارین وقتی علمشو خدا داده اگرم که پولشو ندارین اصلا نباید بچه بیعربن چون بچه پول و امکانات و رفاه نیاز داره

Ivf هم عوارض داره وقتی میشه طبیعی بچه دار شد، نباید سلامتی بچه رو بخطر انداخت

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از پس هزینه اش برنمیان

خب اونجوری که اصلا حق بچه دار شدن ندارن بعد برا ما انتخابم میکنن چه جنسیتی باشع؟😂 اونم چندتا میارن تا اونی که میخواد بشه😐 عقل کجاست؟

هزینش بیشتر از صد میله؟

با آي وي اف سلامت بچه به خطر نميفته عزيزم ولي خب غالبا بخاطر هزينه ش ترجيح ميدن از شيوه طبيعي و آزمون و خطا پيش برن 

عمل ivf فقط هزینه نیست

انقد دردسر داره که نگو

جاریم داغون شد سر استفاده از داروهای هورمونی

ضمن اینکه گیر دادن به یه جنسیت به نظرم واقعا احمقانه‌س. والا چه دختر چه پسر این دوره زمونه فقط دردسرن. هیچ فرقی با هم ندارن. 

عوارض نداره فقط طبیعی نیست چون علم پیشرفت کرده دیگ الان مثل این میمونه بگیم‌چرا وقتی زایمان طبیعی هست سزارین کنیم چه ربطی داره بچه به خطر نمیفته

چه عوارضی؟

تو تلوزیون دکتر ژنتیک یچیزایی میگفت 

و دقیقا منظورش این بود برای جنسیت اینکارو نکنید 

حالا چون اینجا یسریا مشکل دارن من نمیخوام دلشون رو خالی کنم 

خودتون بعدا برید از متخصص ژنتیک بپرسید 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

خواهر منم دقیقا با رژیم میخواد به نتیجه برسه.

میگمivf کن، یه لیست بلند بالا میاره که آره سرطان برای مادر و بچه و .....

تهش اینه پول نداره، خواهرم مستاجر و فکر بچه سوم، بخاطر جنسیت.

الان من دو تا جنین بخاطر سندروم داون مثبت، سقط کردم، دکتر ژنتیک گفت به خواهر و برادر خودت و شوهرت بگو، اگر خواستن بچه بیارن ، حتما ازمایش سلفری یا آمینوسنتز بدن.

به خواهرم این گفتم، میگه نه لازم نیست، بازم چرا؟ بخاطر هزینه اش

عمل ivf فقط هزینه نیستانقد دردسر داره که نگوجاریم داغون شد سر استفاده از داروهای هورمونیضمن اینکه گی ...

هر چیزی عوارض کوچیک و داره دیگ خود بارداری هزارتا ضرر داره خب طرف علاقه داره به یه جنسیت علاقشه دیگ بره بیاره بهتر از اینه الکی چندتا بچه بیاره تا دختر شه یا پسر اون چندتا بچه بیچاره ناخواسته به دنیا بیان

عمل ivf فقط هزینه نیستانقد دردسر داره که نگوجاریم داغون شد سر استفاده از داروهای هورمونیضمن اینکه گی ...

به قول دوستم، فقط زن و شوهر درست میکنیم برای مردم.

هر دو جنس میزارن میرن سراغ زندگیشون، نه نه و بابا یادشون میره