2777
2789

پلاستیک بذار داخلش آب بریز توش که قالب کفش بشه بعد گره بزن کفش رو باهمون پلاستیک بذار تو فریزر تا قشنگ یخ بزنه بعد بیار بیرون بذار تا باز شه یخش

البته من واسه کفش چرم امتحان کردم کتونی رو نمیدونم دیگه

بای بای نی نی سایتی ها

گارانتی تعویض داره که دیجی کالا. پس بدید یه شماره بزرگتر بگیرید

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفیش ثابته متاسفانه

عجب شانسی

منم از دیجی گرفتم دوسش داشتم نمیخواستم عوض کنم واسه منم کفش ثابت بود

ی مدت با جوراب خیلی نازک پوشیدم

الان کاملا جا باز کرده😊

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
ازین مدل شماره بزرگتر نداشت،بعدم دیگه پوشیدم رفتم بیرون

الا بدید به این مغازه هایی که تعمیرات کیف و کفش دارن یه قالبهایی دارن میازن داخل.کفش شاید یکم جا باز کنه. ولی کلا خیلی جا باز نمیکنن کتونیا. به اونا بگید راهنماییتون میکنن.

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
سلام بخاطر همین من اینترنتی خرید نمیکنم 

تو اشتباه میکنی

میدونی چقد تو این سایت حراج های خوبی میذاره؟

نهایت میخری اندازه نبود تعویض میکنی یا پولتو پس میگیری

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
تو اشتباه میکنی میدونی چقد تو این سایت حراج های خوبی میذاره؟ نهایت میخری اندازه نبود تعویض میکنی ی ...

هیچ اعتمادی ندارم بهشون چون اینجا ایرانه و هیچ نهادی یا سازمانی بعدا گردن نمیگیره 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎