2777
2789

شوهرمن همه خوبی داره حالا دیگه وارد حزییات نمیشم یه عادت بد داره زیاد اهل جمع و اینا نیست  یعنی مهمونی حوصله نداره  اگه بیاد هم زیاد نمیمونه از طرفی دخترمنم عاشق جمع و مهمونی ایناست اکثرا شوهرم میگه من میرم خونه شما بیاین مثلا با یکی من دوست ندارم نمیشه همش مزاحم کسی بود جیکار کنم کلافم

چرا مزاحم کسی بشی ؟ اسنپ یا تاکسی بگیر برگرد .

والا در مقابل همه خوبی که میگی شوهرت داره این یه مورد اصلا به چشم نمیاد . الکی فکر خودت رو مشغول نکن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده بزار راحت باشه چرا فکر فامیل اشناها مهمتر از ارامش شوهرته برات؟ احتمالا خیلی درونگراعه شوهرتون باید درکش کنی 

و پشتش دربیای وقتی زود میره بقیه پرسیدن عه چرا رفت بجای خجالت مثل ی زن قوی پشت شوهرت باش و ازش دفاع کن بگو مهمونی دوس نداره خیلی کلا اینجوره شخصیتش درون گراست.

من خودمم ی مقدار درونگرام اگ زیاد بخوام برم مهمونی واقعا حالم بد میشه از نظر روانی و نمیتونم تحمل کنم . شاید ماهی دو سه تا مهمونی برم و اگ بیشتر از ی حدی طول بکشه یا خیلی پشت هم و زیاد باشن مهمونیا ب شدت بدم میاد، سعی کن کمتر هم مهمونی برین و بعضی وقتا کلا نبریش. بنده خدا دست خودش نیس درکش کن و فکر بقیه مهم نباشه برات ، مهم ارامش تو و همسرته

موفق باشی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

چرا مزاحم کسی بشی ؟ اسنپ یا تاکسی بگیر برگرد .والا در مقابل همه خوبی که میگی شوهرت داره این یه مورد ...

نمیزارن مثلا اگه تو جمع فامیلای شوهرم باشم اصلا نمیزارن تاکسی بگیرم منو میارن ولی من خودم معذبم 

اهمیت نده بزار راحت باشه چرا فکر فامیل اشناها مهمتر از ارامش شوهرته برات؟ احتمالا خیلی درونگراعه شوه ...

بخدا خیلی درکش میکنم بعد کلا بعد فوت مادرش از جمع بیشتر فراری شده منم ولی حق  دارم دوست دارم کنارم باشه تو  جمع دوست ندارم مزاحم کسی بشم که منو ببره خونه خودش زودتر میره از طرفیم دخترم عاشق  مهمونیه زود بریم خونه گریه میکنه بخدا به من باشه نمیرم هم اینکه دخترم خیلی عاشق مهمونیه همین اینکه چون شوهرمن نوه اوله هرجا میرن دوست دارن اونم باشه یعنی اینقدر زنگ میزنن تا مارو میبرن

بخدا خیلی درکش میکنم بعد کلا بعد فوت مادرش از جمع بیشتر فراری شده منم ولی حق دارم دوست دارم کنارم ب ...

دیگه اینم چالش زندگی شماس شاید 

همه ی چالشی دارن تو زندگی 

از مشاور هم میتونین کمک بگیرین

موفق باشین

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚