2777
2789

ده روزه مریض شدم.....کلی آمپول زدم...کلی قرص خوردم.....انگار نه انگار....خیلی سرفه میکنم...مخصوصا دیشب تا الان ....قفسه سینم از بس سرفه کردم درد می‌کنه....خسته شدم....سرفه خلط داره....چی بخورم خوب بشم زودتر

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

شربت آویشن برنکو باریچ

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت بخور

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

باید بری دکتر آنتی بیوتیک قوی بهت بده احتمالاً سُرم هم بهت میدن حتماً دوباره برو دکتر

ده تا پنی سیلین زدم...چقد قرص قوی خوردم....چرا خوب نمیشه....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
من حاملم‌ دارو هیچی نمیتونستم بخورم ولی با شیرگرم و شلغم و سوپ و مایعات زیاد خوب شدم وحشتناک سرفه می ...

برا سرفه عرق ختمی یا دم نوش ختمی معجزه میکنه. بخورید منم دعا کنید

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

خب یه وقت میبینی یه انتی بیوتیک بهت نمیسازه روی بدنت اثر نداره باید انتی بیوتیکت رو عوض کنن من از بلا زیاد به سرم اومده

باید از ریه هات عکس برداری بشه دور از جونت احتمالا سینه پهلو کردی تجربه دارم که  میگم سریع به دادش برس اگر سینه پهلو هست چون خدای نکرده کشنده هست