2777
2789
عنوان

خانما تعبیر خواب دیدن اموات چیه

32 بازدید | 6 پست

دوستان سه بار تو این چند روز اخیر خواب پدربزرگ پدرم که فوت کردن رو دیدم،یه شبم خواب دیدم که خودم فوت میکنم و روحم خارج میشه میره که جسمم و ببینه، درضمن پدربزرگ پدرم ادم خوش خنده ای بودن ولی توخوابم کاملا جدی و نسبتا اخمو وناراحت میان درضمن خیلی سال که فوت شدن به نظرتون تعبیرش چیه

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عمر طولانی باعزت برای شما.  پدربزرگ تون از جایی گله ازکسی داره اینجوری دیدنش جدید ا بحث چیزی پیش نیومده ازهمه عمو کسی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عمر طولانی باعزت برای شما. پدربزرگ تون از جایی گله ازکسی داره اینجوری دیدنش جدید ا بحث چیزی پیش نیو ...

نه چیزی نشده،اخه چرا بین اینهمه بچه و نوه باید به خواب من بیاد؟

خودم که حس میکردم اومده دنبالم منم با خودش ببره😅

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چیزی نشده،اخه چرا بین اینهمه بچه و نوه باید به خواب من بیاد؟خودم که حس میکردم اومده دنبالم منم با ...

نه نیومده خواسته ی چیزی بهت نشون بده خیره انشاالله صدقه بده فاتحه ثواب خرما چیزی به نیت اش بده بیرون الآنم ماه رمضون  خدا بیامرزه پدربزرگ تون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه نیومده خواسته ی چیزی بهت نشون بده خیره انشاالله صدقه بده فاتحه ثواب خرما چیزی به نیت اش بده بیرون ...

دستت درد نکنه خدا اموات شمارو هم بیامرزه

شاید میخواد بهتون چیزی بفهمونه حس میکنم از کسی ناراحته.خدابیامرزه

خدا برادر شماروهم بیامرزه 

نمیدونم والا