2777
2789
عنوان

به نظرتون احتیاج دارم

57 بازدید | 11 پست

شیش ساله عاشقشم و همسایه طبقه بالامونه ولی هیچوقت نگاهمم نکرد از من مثل این که بدش میاد تا حالا یه بارم باهام حرف نزده ولی نمیتونم فراموشش کنم و یا عشقی که بهش دارمو بزارم کنار تاحالا کلی سعی کردم این حس لعنتیو بزارم کنار نشد نظرتونو بگین چیکار کنم من خسته شدم واقعا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علاقت برای چیه ؟

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

علاقت برای چیه ؟

اوایل که اسباب کشی کرده بودیم خیلی پسر خوبی بود الآنم همینطوره به مامانم کمک می‌کرد برا اسباب کشی ازش خیلی خوشم اومد که تا الان ادامه دار شد

اوایل که اسباب کشی کرده بودیم خیلی پسر خوبی بود الآنم همینطوره به مامانم کمک می‌کرد برا اسباب کشی از ...

عجب دلیل ببخشید مزخرفی 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بخاطر عزت نفس پایینته همش ب خودت بگو من چرا باید عاشق کسی باشم ک نیمچه نگاهی ب من نمیکنه؟ چرا پسرا اینجوری عاشق من نباشن؟چرا اون تو فکر من نباشه؟چرا شان خودمو ب عنوان ی زن میارم پایین‌؟مردا باید بیفتن دنبال من ن من دنبال اونا

بخاطر عزت نفس پایینته همش ب خودت بگو من چرا باید عاشق کسی باشم ک نیمچه نگاهی ب من نمیکنه؟ چرا پسرا ا ...

می‌دونم قبول دارم همینارم میگم ولی بازم قلبم فراموشش نمیکنه دارم دیوونه میشم