2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم واقعا

118 بازدید | 10 پست

من یه پسرو دوست دارم که از شانس بدم هم پسره فامیلمونه حس میکنم فقط من دوسش دارم. راه حلی دارین چجور بفهمم دوست دختر داره؟ یا اینکه منو دوست داره یانه؟ فقط لطفا راه حلی باشه که پسره نفهمه آبروم بره

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

راه حل اینه بیخیال شی 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه شب و روزم شده فکر کردن بهش

خب فهمیدی کسی تو زندگیش نیست بعد چی؟

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من فقط یه جمله میگم : هرکاری می‌کنی دور و بر فامیلو خط بکش! حتی دور از جونت فرضا قراره بمیری و دوای دردت دست اون پسره‌س ولش کن! چون فقط باعث آبروریزی میشه! شاید بگی کسی نمی‌فهمه! اما چندماه که بگذره همه می‌فهمن و صدتا هم میذارن روش! طوری که یه جوری پشیمون میشی که باورت نشه!!! بعدم آرزو می‌کنی ای کاش زمان به عقب برگرده!

اینارو الکی نگفتما ! ده‌ها موردشو دیدم که به انواع شکایت و مشکلات ختم شده! وگرنه من نه شمارو میشناسم و نه اون طرفو !☺️

شاد باشی 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

ذهنم آروم میشه بفهمم دلش پیش کسی نیس

میدونی در رابطه با مردها چیز خاصی اتفاق نمیفته ..الان ی حس وحال غریبی هست درونت ولی همیشه همه چیز از دور قشنگه ..ولی نزدیک بشی عادی میشه تکرار پشت تکرار ..اونوقت میشه همون زندگی روزمره ..‌

میخای تو اینستا فالوش کن ببین حرفی میزنه

نگاه های عجیبی بهم میکنه سعی میکنه بهم نزدیک شه چند باری تو اینستا هم پیام داد فکر میکنم حس دو طرفه داریم

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!