2777
2789
عنوان

هر از گاهی عذاب وجدان میگیرم

180 بازدید | 8 پست

که با اینکه پارتنر دارم اما صحبت هامو با بقیه ادامه میدم

صحبت های منظور دار

مشخصه 

نه صحبت عادی

بعد از یه طرف یاد دروغای پارتنرم میفتم

یکی سنشو دروغ گفته بود به ظاهرش نمیخوره ولی دو سال از من کوچیک تره

دوما لاف هایی اومده که اصلا در حدش نیست

توجیه خودشم این بود که نمیخواستم از دستت بدم

مثلا در جواب اینکه من فلان کشور رو رفتم برگشته بود گفته بود یه سری جاهای بهتر رو گفته بود

حالا این یه مثال بود

نمیدونم دارم باهاش چیکار میکنم دقیقا

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

توجیح می‌کنی کارای بد خودتو اینجوری 

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحبت های منظور دار یعنی چ جوری؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

صحبت های منظور دار یعنی چ جوری؟

مثلا پیام داده بود که سلام خانم فلانی شما دورهمی فلان رو میرید 

در حالت عادی اصلا موضوعی نیس که به این مربوط باشه که من میرم یا نه

درحالی ک میدونستم دوستای خود طرف اونجان

برگشت گفت که خب شما نمیرید پس منم نمیرم

این یه نمونشه

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

سعی کن اول ببینی با طرف خودت میخوای چیکارکنی

نمیدونم

من میخواستمش 

اگه اون اول به جای لاف اومدن خود واقعیشم بود بازم میخواستمش

ولی الان نمیدونم

فکر میکنم باید کامل باهاش کات کنم چون اصلا بهش اعتماد ندارم

نمیدونممن میخواستمش اگه اون اول به جای لاف اومدن خود واقعیشم بود بازم میخواستمشولی الان نمیدونمفکر م ...

منم همین مشکل سن رو داشتم

اما بعدها فهمیدم این چیزا لاف نبوده همشو دروغ میگفته

و کات کردم حالم خیلی بده

اگه اولش هستی پس جداشو