2777
2789
عنوان

دلم گرفته بی انصاف بودن تا کی

365 بازدید | 13 پست

مامانم ده سالی هست فوت کرده این به اصطلاح خاله و دایی تا دو سه سال پیش خیلی باهم خوب بودیم. خواهراو برادر خودمم با اینکه مادر نداریم خداروشکر پیشرفت خوبی تو زندگی و تحصیلات داشتیم حالا از دوسال پیش که من عقد کردم خاله بزرگم به بهانه های مختلف بین ما و دایی ها و خاله ها دعوا انداخته. خودش دوتا دختر داره از همه لحاظ خوبن. از همون قضیه دیگه رابطمون با این خاله کمرنگ شد. امسال تابستون برای عروسی بردارم اومد چه ابروریزی راه انداخت. امروز خواهرم زنگ زد گریه میکرد گفت خاله باز گفته ما پشت سر دخترش حرف زدیم گفتیم طلاق گرفته و خرابه ما هم از همه جا بیخبر. اخه ما با اونا کاری نداریم ای خدا

کاش مامانم بود حداقل ازمون دفاع میکرد 

خب به خاله ت فشار میاد دیگه

شما همه ازدواج کردید

دختر اون طلاق گرفته

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما که حرفی نزدین نباید نگران چیزی باشین۰ بزار بگه جوابشو ندین۰ هر کی چیزی گفت بگین مانگفتیم۰ خودش به سزای اعمالش میرسه۰ یه نفر خیلی منو اذیت کرد ولی کاری باهاش نداشتم۰ ولی یکی پیدا شد اینقد بد و بیراه نثارش کرد که تلافی همش در اومد هر چی من نگفتم اون بهش گفت ۰ تازه این قسمت خوبش بود

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
ممنون عزیزم دخترش طلاق نگرفته داره باشوهرش زندگی میکنه یکی هم مجرده 

لابد برای اونی که تو خونه س ناراحته

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
از این جور آدما یه نمونه تو هر فامیل پیدا میشه... خودتو ناراحت نکن بیخیالی و قطع ارتباط بهترین گزین ...

قسمت بد ماجرا اینه که یکی از داییام خارج زندگی میکنه فوق العاده خاله زنکه انقدر اونو پرش میکنن میاد ایران تازه ماجراهای جدید شروع میشه

شما که حرفی نزدین نباید نگران چیزی باشین۰ بزار بگه جوابشو ندین۰ هر کی چیزی گفت بگین مانگفتیم۰ خودش ب ...

کاش یکی هم برای ما پیدا بشه اینجوری حقشونو بزاره کف دستشون 

کاش یکی هم برای ما پیدا بشه اینجوری حقشونو بزاره کف دستشون 

مطمعن باش همین میشه۰ شما قطع رابطه کنیدو کاری باهاشون نداشته باشین۰

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!