2777
2789
عنوان

دعوا با جاری

497 بازدید | 21 پست

با جاریم بحث کردیم شوهرش هم ازش طرفداری کرد و داشتن منو جر میدادن باورتون میشه شوهر من فقط سکوت کرد؟

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینقدر بی عرضه ست تنها نیستی البته تا حالا نشده با خانوادش دعوا کنم ببینم چیکار میکنه ولی سکوت کنه بد رفتاری ازم میبینه از چشمم میفته دیگه به چشم یه مرد نگاهش نمیکنم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

سرچی بوده دعوا

جاریم با مادرشوهرم باهم زندگی میکنن بعد روز عید قرار بود شام بریم اونجا زنگ زد گفت نیایید منم سر این ناراحت بودم

شوهر منم همینقدر بی عرضه ست تنها نیستی البته تا حالا نشده با خانوادش دعوا کنم ببینم چیکار میکنه ولی ...

چیکار کنم مجبورم زندگی کنم وقت کردی تاپیکامو بخون متوجه بشی چه زندگی ای دارم

بنظرم چون شوهرتون ازتون حمایت نمیکنه دعوا وسروصدا راه ننداز زیر زیرکی کاراتو بکن بزا دق کنن

کلا دیگه جاریم مرده برام

هیچوقت تو روش نگاه نمیکنم

جاریم با مادرشوهرم باهم زندگی میکنن بعد روز عید قرار بود شام بریم اونجا زنگ زد گفت نیایید منم سر این ...

باید زنگ میزدی مادرشوهرت عیدوتبریک میگفتی بعدش میگفتی ببخشید جاری گفته نیاید وگرنه مابرادسبوسی میومدیم