2777
2789
عنوان

باز عید شد و همچنان قدم کوتاهه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من ۱۲ شدممممقدت ثابت مونده یا رشدش کمه؟

نمیدونم فکرکنم تا ۱۶ سالگی یکم رشد داشتم بعدش دیگه دقت نکردم☹️

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

نه پول نیست😑

میگی ۱۸ سالته تو هنوز وقت داری 

میتونی تو یوتیوب سرچ کنی ورزش های ک برای قد بلند هستن رو انجام بدی 

البته تا ۳ ثانت میتونی افزایش قد داشته باشی

ولی اینو یادت باشه شاد قدت تغییر کنه یا نکنه ولی تو خودت همون گلی ک بودی باقی میمونی 

من یه خاله دارم ۱۴۵ قدشه کل فامیل رو دور دستاش میچرخونه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
الان من یازده سانت ازت بلندترم به منم میگن کوتاه آخه

آخه من دیگه شور هرچی کوتاهیو دراوردم!😵‍💫

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

میگی ۱۸ سالته تو هنوز وقت داری میتونی تو یوتیوب سرچ کنی ورزش های ک برای قد بلند هستن رو انجام بدی ال ...

🥲🌹

والا منم در آوردمهر کی میبینه یه چی میگه خسته م

میفهممت اما هروقت فکرکردی کوتاهی بدون از تو بدترم تو دنیا هست🥲💔  یعنی حکمت خدا چیه یعنی چی که یه قد بلند باید قد کوتاه رو مسخره کنه که چیییی....

میفهممت اما هروقت فکرکردی کوتاهی بدون از تو بدترم تو دنیا هست🥲💔 یعنی حکمت خدا چیه یعنی چی که یه ق ...

اوهوم منم درکت میکنم 

آفرین دقیقن من همینو میگم اگه ما ها چند سانت بلندتر بودیم یه هیچ جای این دنیا بر نمیخورد از خدا هم هیچی کم نمیشد ولی روی ما خیلی تاثیر داشت 

اوهوم منم درکت میکنم آفرین دقیقن من همینو میگم اگه ما ها چند سانت بلندتر بودیم یه هیچ جای این دنیا ب ...

حق🫠💔

عزیزم خودت رو ناراحت نکن قدت بلند هم باشه هم باز مسخره میشی مث من

ولی قد بلند یه چیز دیگه س🫠

قدت چنده مگه؟

با 15 سال سن 170 ام ولی چه فایده وقتی خیلیا منو دس میندازن

خیلی خوبه جدی میگم😃

من خیل تحقیق کردم صد و هفتاد قدیه که نه زیاد بلنده نه کوتاه کاملا مناسب و نرماله مخصوصا برای یه خانم😁 نگران نباش کم کم میری تو جامعه میبینی از تو بلندترم هست اونوقت عادی میشه..