2777
2789
عنوان

باز عید شد و همچنان قدم کوتاهه💔

217 بازدید | 30 پست

شدم مسخره ی یه جماعت فقط بخاطر ۱۰ سانت قد! هیچ لباسی اندازه م نیست هیچکی آدم حسابم نمیکنه خسته شدم از تحقیر شدنام از اینکه تو صورت هیچکس نمیتونم نگاه کنم چون قدم بهش نمیرسه حتی به اونی که از همه کوتاه تره...

قدم ۱۴۶🫤 دیگه نمیخوام هیچ جا برم خودمو تو خونه حبس کنم بهتره😭 همیشه میگم واسه خدا چه فرقی میکرد اگه فقط ۱۰ ۱۲ سانتی متر قدم بلندتر بود؟!!

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

این مشکل از درون خودته

چون خودت ب خودت حس خوب نداری اینطوره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم میفهممت 

حس بدیه کفش های پاشنه دار کوتونی های پاشنه دار بپوش هم خوبه برای بلندیه قد 

دکتر رفتی؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

منممممم با اینکه امسال میرم ۱۷ قدم ۱۴۸عههههه

زود پریود شدی؟ بقیه زیاد گه میخورن عزیزم قدت به زمین نزدیک تره یه سنگ بردارو و مادرشو به فضلیت بنشون

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

من تو راهنمایی یه دوستی داشتم ریزه میزه تر بود همیشه 

رفته بود دکتر 

دکتر گفته بود به خاطر ستون فقراتش هست و یه چیزی تنش میکرد همیشه 

دکتر گفته بود تا ۸ الی ۱۰ سانت قدش تغییر میکنه 

ولی در کل قدت مشکلی نداره

کسی هم که درباره دیگران نظرات چرت و پرت میده باید خودش رو اصلاح کنه پس به حرف بقیه گوش نده 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

این مشکل از درون خودتهچون خودت ب خودت حس خوب نداری اینطوره

خب به چی حس خوب داشته باشم هروقت اومدم مثل آدمای معمولی زندگی کنم دیدم تا آرنجشونم نیستم که بخان حرفامو جدی بگیرن😂💔

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

عزیزم میفهممت حس بدیه کفش های پاشنه دار کوتونی های پاشنه دار بپوش هم خوبه برای بلندیه قد دکتر رفتی؟

نه پول نیست😑

منممممم با اینکه امسال میرم ۱۷ قدم ۱۴۸عهههههزود پریود شدی؟ بقیه زیاد گه میخورن عزیزم قدت به زمین نزد ...

ای بابا...

نه زود نبود، ۱۴ سالگی