2777
2789

همیشه همینجوری بوده 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

مردها رو نمیدونم

اما درسته

بعضی زن ها خیلی حسود شدن جدیدا

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اینطور نیستم 

اطرافیانمم اینجور نیستن 

من فقط از یه زن نمیگذرم...

امشب از خدا خواستم مولا علی علیه السلام رو هم واسطه کردم 

که خدا نگذره ازشون💔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من که اینطور نیستم اطرافیانمم اینجور نیستن من فقط از یه زن نمیگذرم...امشب از خدا خواستم مولا علی علی ...

الهی آمین💔

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

مردها رو نمیدونماما درستهبعضی زن ها خیلی حسود شدن جدیدا

سلام عزیزمممم

سال نو مبارک قشنگم

الهی برات پر باشه از خبرای خوب و حال خوش💚🧡💛

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴