2777
2789
عنوان

کیا با لتروزل باردار شدن؟؟لطفا کمک

19197 بازدید | 85 پست

دوستان کیا با لتروزل باردار شدن.؟؟من تنبلی تخمدان داشتم و قاعدگی هام کمی نامنظم بود. لتروزل خوردم روزی دو تا ولی امپول نزدم  حالا از این میترسم لتروزل باعث بارداری پوچ بشه؟؟کسی اطلاعی داره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا بارداری پوچ چیه اون باعث تحریک تخمدان وتخمک گذاری میشه اصلا ربطی نداره

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

بارداری پوچ چه ربطی به لتروزول داره. من خودم با لتروزول و امپول باردار شدم. خیلیا رم دیدم....

اگه ضرر داشت دکتر بهت نمیداد

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

بارداری پوچ چه ربطی به لتروزول داره. من خودم با لتروزول و امپول باردار شدم. خیلیا رم دیدم.... اگه ض ...

من امپولو نزدم تو  نت دیدم که نوشتن اگه تنبلی کم باشه تخمک هابزرگتر از حد میشن و بارداری پوچ میشه از استرس میمیرم تا سونو

عزیزم منم ای ماه خوردم روزی ۳تا ولی دکتر بهم دوفاستون داد که کیست نشه آمپولم نزدم  فلا هم پریو ...

شما استخوان درد نگرفتی؟

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
من امپولو نزدم تو  نت دیدم که نوشتن اگه تنبلی کم باشه تخمک هابزرگتر از حد میشن و بارداری پوچ می ...

الکی استرس نداشته باش.

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
من امپولو نزدم تو  نت دیدم که نوشتن اگه تنبلی کم باشه تخمک هابزرگتر از حد میشن و بارداری پوچ می ...

شما بعد چند ماه اقدام رفتین قرص مصرف کردین ؟

هرچه که خواستم نه ان میشود..هر چه خدا خواست همان میشود..
خب از شانسم همون ماهم باردار شدم و الان هفته ششم میترسم قلبش تشکیل نشه به خاطر قرصا

ن عزیزم این چ حرفیه قرص اگه بد باشه دکتر تجویز نمیکنه

اونی که بیشتر از ما خوشحاله ، زندگیش اسونتر نیست ٬فقط یاد گرفته چجوری با مشکلاتش کنار بیاد