sara_70_hamed مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3382 عنوان حس ششمی ام | مشاهده متن کامل بحث + 6642 بازدید | 501 پست سوالتون اگه آره یا نه است بپرسید بگم آره یا نهاگه جواب میخوای راجع مشکلت کمی برام بگوفقط یبار پست بزار جواب میدم🥰 خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴ 1404/01/02 | 00:20 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_70_hamed مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3382 توی مراحل ای وی اف هستیم میدونیم جفتمون مشکل داریم میشه بگی کی باردار میشم یکم مراقب باشمیگیره ولی حواست نباشه احتمال سفط دارینرو خونه ی کسی،از طرف خونه مادرشوهرت حس بد میگیرم رفتی حداقل کار نکن خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
ای_ماه عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 611 سلام عزیزم بنظرت م برمیگرده امیدی به برگشتنش هست؟ بهم فکر میکنه؟ دلش تنگ میشه برام:) من باید چیکاد کنم؟میشه یکم راجبش بهم بگی
mahshiiiiiid79 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 4034 اسی جان هر چی درباره من حس میکنی بگودرباره آینده ازدواجماسمم هم زهرا💚 کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18874 سما برای تو خوب نیست ولش کن اسی🥺🫠❤️جواب هیچکدومو ندادیی😭🥺💔 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
sara_70_hamed مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3382 ینی ب عظقم نمیرسم ؟چرا بچه ننه ؟میشه یکم ازش بگی یا از خودم؟ ببین عزیزم اینا چیزیه که من حس میکنممعمولا هم حس ششمم تا ۹۰ درصد درستهدیگه با جنبه ی راهنماییش نگاه کن و روی طرف زوم کن ببین چقدر بچه ننست خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7698 ببین عزیزم اینا چیزیه که من حس میکنممعمولا هم حس ششمم تا ۹۰ درصد درستهدیگه با جنبه ی راهنماییش نگاه ... اخساس محمد حسین بهم چیه؟؟؟ دلیل نگاهش چیه؟؟ من از قیدت نمیخواهم رهایی
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 6882 ببین عزیزم اینا چیزیه که من حس میکنممعمولا هم حس ششمم تا ۹۰ درصد درستهدیگه با جنبه ی راهنماییش نگاه ... خب اره اون ک اره کلا همه ی مردا ی جوری بچه ننن ولی درکل بنظرت خونوادش میان خاستکاری ؟الان کاتیم بنظرت برمیگردیم بهم ؟پشتم درمیاد؟میشه بگی متولد چ فصلیه بنظرت؟ به امید رسیدن به دو تا
sara_70_hamed مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3382 ی خبر خش میشنوی شما حق نداری تو تاپیک من جواب بدی،اگه تمایل داری برای خودت جدا تاپیک بزنالان بقیه ام سردرگم میشن،بینهایت کارت زشته خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
sara_70_hamed مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3382 دانشگاهی مدنظر نداشتمفقط رشته مدنظرم بودحستو امتحان کردی درسته؟دلم سرد شد الان از استرس تا صبح نمیخو ... بیشتر جنبه ی مشورت در نظر بگیر پاشو دعا کن همه چیز دست خداست خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
yas_e_to عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3727 ببین عزیزم اینا چیزیه که من حس میکنممعمولا هم حس ششمم تا ۹۰ درصد درستهدیگه با جنبه ی راهنماییش نگاه ... میشه منم بگید حس رضا بهم چیه؟
hhgjghffhj عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1718 شما حق نداری تو تاپیک من جواب بدی،اگه تمایل داری برای خودت جدا تاپیک بزنالان بقیه ام سردرگم میشن،بین ... ی تاپیکه دیگه مگه چیه حرفاتم همش الکیه
sara_70_hamed مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3382 این خاستگارم خصوصیاتش چجوریه؟ ۳۴ سالشه یه پسرم داره خودش خوبه،وضع مالیش خوبه،ولی بچش اذیت کننده خواهد بود کمی بیشتر فکر کنخداقل یکی دوسال اذیت میکنه خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
arcy عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 5458 چقد دلش برام تنگ میشه؟ اصن بم فک میکنه وقتی نیستم؟ تروخدا بگو اینو... موقع قرآن سر گرفتن قول میدم دعات کنم