2777
2789

میدونستی تو ی حدیث معتبر هست که کسب درامد حلال به هر مرد و زن مسلمانی وظیفه واجب است ؟

یعنی نظر دین هم همینه ک زنا هم باااید درامد داشته باشن 

قبول دارم واقعا خیلی مفیده

کاش میدونستن اینو، همه اونایی که فک میکنن نظر دین اینه که زن فقط باید خونه داری کنه ، زندگی خیلیا میتونه با دونستن این موضوع بهتر بشه . 

راستش اینو خودمم دیدم شاخ دراوردم، از دفتر مرجع تقلیدم پرسیدم گفت اره معتبره  

ولی هیچ جا نشنیدمش شما شنیده بودین؟ 

منبع حدیث از کتاب جامع الاخبار، ص ۳۸۹ ، حدیث ۱۰۷۹

شب قدری منم دعا کنین 💙

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

چون کار کردن و شاغل بودن دشواره و خیلی ها تنبلن

چون درامد داشتن قدرت میاره و خیلی مردا زن ضعیف دوست دارن

وگرنه همسر پیامبر شاغل بودن

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

اینجا اسلام برای مردهاست.. هرچی به نفع خودشون باشه هم عرفه هم قانون ...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دین اصلا نگفته خانه داری وظیفه زن هستش

اگر شاغل بودن تو دین پسندیده نبود ، حدیث نداشتیم که حقوق زن فقط متعلق به خودش هست

اتفاقاً کار و تلاش تو اسلام خیلی توصیه شده و هیچ جا نگفته مخصوص آقایون هستش

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اتفاقا نظر اسلام اینه که خانه داری وظیفه زن نیس

کارای خونه و حتی نگهداری از بچه هم جزء وظایف مرد هست از نظر شرعی .

منتها عرف جامعس که خانه داریو به زن نسبت میده

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

شما بعد بچه نمیتونی بری هشت ساعت کار اداری انجام بدی 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

اتفاقا نظر اسلام اینه که خانه داری وظیفه زن نیسکارای خونه و حتی نگهداری از بچه هم جزء وظایف مرد هست ...

رو کاغذ و شعار بله وظیفه نیست ولی در حقیقت و عملا هست و همه انجام میدن

فک کنم کلا کامنتو نخوندین 

گفتم عرف یچیزه شرع یچیز 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

شعار نیست گلم ، الان دوست ما سرکار می‌ره ، سه تام بچه داره

کارگر گرفته بچه ها رو نگه میداره خونشو تمیز می‌کنه و غذاشو میپزه همیشه بچه هایش و خونش مثل دسته گل

خودشم مدام خرید و خوشگذرانیه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

عزیز ول کن این حرفا رو، با عقل و منطق خودت رندگی کن

اسلام هم دین منطقه 

نمونه ش همین حدیث 

حتی میدونستی حدیث هس ک خونه اقوام نباید خیلی بهم نزدیک باشه، عامل اختلافات تو بعضی زندگیا بخاطر اینه که خونه شون نزدیک مادرشوهره تو ی ساختمونن مثلا

تو زمانی که بهداشت تو دیوار بوده و از همون چاله ابی ابرمیخوردن ک شترشون توش ببخشید ادرار کرده، گفته خدا مسواک زدنتونو دوست دارم ، هر روز چند بار وضو بگیرید نماز بخونید و ...

اخه چجوری عاشق این دین نشم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اتفاقا نظر اسلام اینه که خانه داری وظیفه زن نیسکارای خونه و حتی نگهداری از بچه هم جزء وظایف مرد هست ...

چون زن مدیریت بالایی برای نظم بخشیدن به خانه و شادی توی خانه داره به خاطر اون حس لطافت و قدرتش

فک کنم کلا کامنتو نخوندین گفتم عرف یچیزه شرع یچیز

اونم باز فرقی نداره در حد شعاره گفته شده اجرت المثل برای حق شیر و کارهای خونه و نفقه داده بشه به رن که همشون شرایط خاص خودشون رو دارن مخصوصا اجرت

که زن باید داشته باشه در غیر این صورت بهش تعلق نمیگیره از طرفی هم همیشه باید آماده و در دسترس شوهر برای رابطه باشه