الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه باید روی خودت کار کنی فقطو اینکه اعتماد بنفست رو بالا ببر و خودت رو دوست داشته باش اینطوری نصف ...
هم خودمو دوست دارم هماعتماد به نفس دارم اما تو جمع باید خفه شم نکنه حرفی بزنم بگن ناراحت شدیم چیکارکنم وقتی هم میخوام جواب بدم لال میشم نمیدونم چی بگم
مثلا وقتی میام خونه اعصابمبهممیریزهچرا جوابشو ندادم چرا حرف خوردم ازش
خود خوری میکنی شما
میدونی مشکلت چیه زیادی به همه چی فکر میکنی و همه چی رو سخت میگیری ول کن ببین تو کاری که فکر میکنی درسته حرفی که میدونی منطقیه و باید بزنی رو بگو به این فکر نکن الان چی میشه الان چه فکری میکنن الان نگن ناراحت شدیم؟؟ به این چیزا فکر نکن اگرم چیزی گفتن جوابشون رو بده نه بی ادبانه و دعوا حتی شده با خنده نترس شجاع باش رو حرفت وایسا سکوت بی دلیل نکن همین.(یک بار هم شده اینکار رو بکن بعد میبینی ترست میریزه و خیلی راحت بعدا انجامش میدی اونا هم حساب کار دستشون میاد)
یعنی میتونی فقط بیش از حد فکر نکن و سعی کن شجاع باشی و بتونی حقت رو هر چند اندک بگیری کارایی که فکر میکنی برات سختن رو انجام بده به خودت ثابت میشه شجاع و قوی هستی یکم تمرین کنی و کارایی که گفتم انجام بدی بعدا میبینی چقدر از کارا و حرفایی که میترسیدی برات عادی شده