2777
2789

لطفا راهنماییم کنید اعتماد بنفسم بنابر دلایلی خدشه دار‌شده دلم‌میخاد از‌دماغ فیل افتاده باشم آدما‌بهم‌حسودن رو مخن چیکار کنم میخوان با حرفا آزارم بدن مجبورم‌با‌احترام یا‌سکوت کنم یا یه‌جواب به دردنخور ساره که‌نکنه ناراحا شن بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه باید روی خودت کار کنی فقطو اینکه اعتماد بنفست رو بالا ببر و خودت رو دوست داشته باش اینطوری نصف ...

هم خودمو دوست دارم هم‌اعتماد به نفس دارم  اما تو جمع باید خفه شم نکنه حرفی بزنم بگن ناراحت شدیم چیکار‌کنم وقتی هم میخوام جواب بدم لال میشم نمیدونم چی بگم 

میشه باید روی خودت کار کنی فقطو اینکه اعتماد بنفست رو بالا ببر و خودت رو دوست داشته باش اینطوری نصف ...

مثلا وقتی میام خونه اعصابم‌بهم‌میریزه‌‌‌چرا جوابشو ندادم چرا حرف خوردم ازش 

مثلا وقتی میام خونه اعصابم‌بهم‌میریزه‌‌‌چرا جوابشو ندادم چرا حرف خوردم ازش

خود خوری میکنی شما

میدونی مشکلت چیه زیادی به همه چی فکر میکنی و همه چی رو سخت میگیری ول کن ببین تو کاری که فکر میکنی درسته حرفی که میدونی منطقیه و باید بزنی رو بگو به این فکر نکن الان چی میشه الان چه فکری میکنن الان نگن ناراحت شدیم؟؟ به این چیزا فکر نکن اگرم چیزی گفتن جوابشون رو بده نه بی ادبانه و دعوا حتی شده با خنده نترس شجاع باش رو حرفت وایسا سکوت بی دلیل نکن همین.(یک بار هم شده اینکار رو بکن بعد میبینی ترست میریزه و خیلی راحت بعدا انجامش میدی اونا هم حساب کار دستشون میاد)

ممنونم🙃خیلی دوست دارم شجاع باشم و دیگ نترسم

میتونی

همین که میگی اعتماد بنفس دارم و خودم رو دوست دارم

یعنی میتونی فقط بیش از حد فکر نکن و سعی کن شجاع باشی و بتونی حقت رو هر چند اندک بگیری کارایی که فکر میکنی برات سختن رو انجام بده به خودت ثابت میشه شجاع و قوی هستی یکم تمرین کنی و کارایی که گفتم انجام بدی بعدا میبینی چقدر از کارا و حرفایی که میترسیدی برات عادی شده

میتونیهمین که میگی اعتماد بنفس دارم و خودم رو دوست دارمیعنی میتونی فقط بیش از حد فکر نکن و سعی کن شج ...

آرزومه 

دلم‌میخواد اون لحظه جواب بدم اما‌هیچ ححرفی با اینکه پر‌حرفم ب ذهنم‌نمیرسه ب نظرت ای‌رو چیکار‌کنم

۳ ساله درگیرم با این موضوع و نتونستم درست بشم

کتاب هم بهت توصیه میکنم 

در زمینه هایی که ضعف داری کتاب های روانشناسی مرتبط با اون خیلی کمکت میکنه

و اگر هم دیدی این کار ها فایده ای ندارن با یک مشاور صحبت کن

انشاءالله که حل میشه.

آرزومه دلم‌میخواد اون لحظه جواب بدم اما‌هیچ ححرفی با اینکه پر‌حرفم ب ذهنم‌نمیرسه ب نظرت ای‌رو چیکار‌ ...

چون از حرفی که میخوای بزنی میترسی 

تو اون شرایط یکم اروم باش عجله ای حرف نزن با لبخند نگاشون کن و خیلی اروم و شمرده حرفی که میخوای رو بزن با لحن اروم

اینطوری طرف مقابلت متوجه عزت نفس بالات میشه و خیلی محتاط برخورد میکنه