2777
2789
عنوان

برای دختری خاص نبودم کپشنو بخونید

102 بازدید | 11 پست

از،نظر من زیبایی یک رابطه به اینه که برای اون دختر با بقیه فرق داشته باشی. ولی ایا واقعا اینجوریه ‌؟

بیشتر تاپیکای اینجا رو من میخونم و بنظرم اینجوری نیست . من اینجوری حس میکنم حداقل.

مثلا ت ،هنین تاپیکا  ی دختره عاشق پسره بود بعد پسره سرباز بود . بعد جالبه ک میگفت نکنه پسره منو ول کنه و،من خواستگارای دیگمو از دست بدم!!

همین ی تاپیک  نشون میده ک دخترا صد در صد و خالص رو ی نفر احساس نمیذارن . 

برای منم پیش اومد که با ی دختر در ارتبط بودم قصدم،ازدواج بود هدفمم گفتم اونم قصدش ازدواج بود گفتم دو ماه اشنا شیم . بعد اوکی بود به خانواده،ها بگیم . بعد ۲۰ روز گفت من خواستگار خوب برام،اومده دیگه نمیخوام باشم . در حالی ک،قبلش اعتراف کرده بود از،من خوشش اومده! 

خب من اگه برای اون طرف خاص بودم و با بقیه فرق داشتم ترجیح نمیداد کسیو به من!

نمیخوام بگم دخترا صد در  صد دنبال موقعیتن ولی خب ۶۰ درصد دنبالش هستن خداییش . ۴۰،درصد هم احساساتیه که در پی اون ۶۰ درصد بووجود میاد.

با این اوصاف من جذابیتی در ازدواج نمیبینم برا همین ازدواج نکردم ‌ .

شمام نظرتونو بگید ‌.

فارق از جنسیت همه همینن پسرا انتخاب میکنن دخترا هم انتخاب میشن

وقتی کسی میخاد انتخاب کنه سعی میکنه انتخابش بهترین باشه 

وقتیم ک دختری بین انتخاباش میمونه بهترینو میخاد 

این منم از همه جا وا مانده….                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فارق از جنسیت همه همینن پسرا انتخاب میکنن دخترا هم انتخاب میشنوقتی کسی میخاد انتخاب کنه سعی میکنه ان ...

خوب دیگه . اینجوری باشه چرا ملت ازدواج مییکنن . وقتی میبینن،از شوهرشون شون بهتر هست!

خوب دیگه . اینجوری باشه چرا ملت ازدواج مییکنن . وقتی میبینن،از شوهرشون شون بهتر هست!

چون زندگی بدون ازدواج پوچ میشه 

خب انتخاب میکنن بعد پشیمون میشن ولی فایده نداره تو همین نینی سایت ندیدی مگ

چون زندگی بدون ازدواج پوچ میشه خب انتخاب میکنن بعد پشیمون میشن ولی فایده نداره تو همین نینی سایت ندی ...

الان مثلا شما میتونی کاری کنی ایلان ماسک بیاد،خواستگاریت ‌ . چون گفتی دخترا  دنبال بهترینن گفتم اینو 

مورد دومو چی میگی؟

خب شاید شما قصدت جدی بوده باشه

ولی از نظر من یه پسر یه دخترو برا ازدواج بخواد سریع همه چیو رسمی میکنه..اگرم بخواد آشنا شن حتما اول خانواده ارو در جریان میذارن

الان من ازدواج نکردم ولی،هزار تا هدف دارم.

عزیزم هدف ها هستن ولی در اخر تنهایی بلاخره یروز همه میرن همه ولی همسر کنار ادم میمونه ( انتخاب درست ) 

هم اینکه تو فرزندانی خاهی داشت ک در اواخر پیری تنها نمیمونی 

فرض کن شب یلدا تنها عید تنها روز پدر تنها روزمرد تنها همیشه تنها میمونی همه چیییز خانواده ست و هدف و پول و کار جاشو نمیگیره 

عزیزم هدف ها هستن ولی در اخر تنهایی بلاخره یروز همه میرن همه ولی همسر کنار ادم میمونه ( انتخاب درست ...

تو،میگی مجبوریم انتخاب کنیم . مجبور نیستی بمون تو،خونه تا بهترش بیاد! 

عزیزم هدف ها هستن ولی در اخر تنهایی بلاخره یروز همه میرن همه ولی همسر کنار ادم میمونه ( انتخاب درست ...

دلت خوشه ها . تو پیری نوه میخوام چیکار ‌. هنر کنم تا ۴۰ عمر کنم