2777
2789

خیلی کم حرف میزنه ده تا کلمه میگه واضع بقیه چرت و پرت  اصلا حرف گوش نمیده باهاش حرف میزنم بی نهایت بهم ریزی می‌کنه دور خونه رو لباسارو از کمد میریزع تخت بهم میریزع  کابینت هارو میریزع خسته شدم اصلا خسته نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به عنوان یک مادر که چندتا بچه بزرگ کردم

بهت میگم

کارهای بچه ها گذراست

مثلا یک بچم دست می‌کرد تو گوشش قسمت بیرونی گوش

انقدر انگشت شصتشو تاب میداد توی گوش که خونی میشد. با خودم میگفتم خدایا يعني میشه یک روزی برسه این دیگه این کار رو نکنه. رفتار هاشون گذراست فقط باید صبر داشته باشی. به محض اینکه کار جدید یاد بگیرن فعالیت قبلی از ذهنشون میره. مثل بچه ای که راه رفتن یاد بگیره دیگه چهار دست و پا نمیکنه 

اینجور موقع ها که اذیت میکنه و کلافه میشی بگو میگذره

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

اسباب بازی برا خراب شدنهباهاش بازی میکنی؟بیرون میبریش پارک و اینا

نه مثلا میرم ماشین میخرم تا فردا یکجاش سالم نیست اینقدر میکوبه به زمین دیوار خراب میکنه  بازی میکنم توجه نمیکنه بلند میشه می‌ره خرابکاری نه پارک نمی‌برم زیاد شاید ماهی یکبار  

نه مثلا میرم ماشین میخرم تا فردا یکجاش سالم نیست اینقدر میکوبه به زمین دیوار خراب میکنه بازی میکنم ...

باید ببریش بیردن انرژیش تخلیه شه

فعالیت حرکتیش کمه

هر چه از دوست رسد نیکوست...