2777
2789
عنوان

خونه ای که خریدیم مدیون امام حسین و جوان رعناشون حضرت علی اکبر ع هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خلاصه نفهمیدم چجوری در عرض یک هفته خونه خریدیم ینی از لحظه ای که دیوار نگاه کردم تا خونه خریدنمون یک هفته طول کشید واسه پول خونه هم چک دادیم تا بتونیم ماشین و طلا بفروشیم 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

عزیز دلم برای مامان شدن منم دعا کن

فرزند دار شدن

تضمین آیت الله شاه آبادی برای👈🏻✅ فرزند دار شدن،
نماز استغفار در شبهای قدر

کیفیت نماز: دو رکعت است مانند نماز صبح، به نیت نماز استغفار.

در دو رکعت بعد از حمد، سوره قدر (انا انزلناه فی لیلة القدر) را می خوانی و بعد 15 مرتبه میگویی استغفرالله
به رکوع میروی و بعد از ذکر رکوع 10 مرتبه می گویی استغفرالله
بعد از بلند شدن از رکوع 10 مرتبه می‌گویی استغفرالله
در سجده اول بعد از ذکر سجده 10 مرتبه می گویی استغفرالله
میشینی و بین دو سجده 10 مرتبه می‌گویی استغفرالله
به سجده دوم می روی و بعد از ذکر سجده 10 مرتبه می گویی استغفرالله
میشینی و 10 مرتبه می گویی استغفرالله
و رکعت دوم را هم مانند رکعت اول میخوانی و سلام نماز را میدهی.
(منبع مکارم الاخلاق، ص 328)

نکته: ذکر استغفرالله تنها می‌باشد، نه استغفرالله ربی و اتوب الیه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خلاصه نفهمیدم چجوری در عرض یک هفته خونه خریدیم ینی از لحظه ای که دیوار نگاه کردم تا خونه خریدنمون یک ...

خداروشکر عزیزم برای دختر منم دعا کن چشمش زودتر خوب بشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

الهی شکر، از مستاجری بهتره.

ان شاء الله ماشین و خونه بزرگتر هم میخرید

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

خواستم بگم اول توکل کنید به خدا 

بعدم من شبهای قدر اون دستور آقای فاطمی که گفتن یک مرتبه سوره واقعه یک مرتبه توحید و ۷ مرتبه یاالله بخونید و حاجت بگیرید انجام داده بودم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خواستم بگم اول توکل کنید به خدا بعدم من شبهای قدر اون دستور آقای فاطمی که گفتن یک مرتبه سوره قدر یک ...

سوره قدر نبود واقعه بود

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خواستم بگم اول توکل کنید به خدا بعدم من شبهای قدر اون دستور آقای فاطمی که گفتن یک مرتبه سوره قدر یک ...

عزیزم لطفادعا کن من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 😭 

عزیزم به نیت ایننکه من و عزیزانم خیییییلیییی خوشبخت و موفق و سالم و آرامش دار و خوش اقبال و خوشحال و پر رزق و روزی و سربلند و آبرو دار و آسایش دار و خوش شانس و سربلند و زیبا شیم و عمر طولانی من و عزیزانم خدا بهمون بده انشالله 🤲خیلی دعامون کن🥺😞