2777
2789
عنوان

خونه ای که خریدیم مدیون امام حسین و جوان رعناشون حضرت علی اکبر ع هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 67 پست
منم میخوام ب حضرت شاهزاده علی اکبر متوسل بشم چطوری اینکارو کنم نمازی صلواتی چیزی براش هدیه کنم

من روضه ایشون گوش کردم چند بار ، بعد فقط خدا رو قسم میدادم به جوانی علی اکبر که قلب نازنین امام حسین خیلی شکست 

اینم بگم هر روز زیارت عاشورا میخونم شب ها هم سوره واقعه میخونم تقریبا یک سال و نیمه 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاا...همتون به حاجت های قلبیتون برسین.

مستاجرا

اونایی که مشکل ازدواج دارن

مشکل بچه دار شدن دارن

تو زندگیشون مشکل دارن مهرو محبت بین زن و شهری ندارن

بچه هاشون مشکل داره 

یا مریضی دارن

از زخم زبون خسته شدن 

انشاا...به حق این شب های عزیز به مراد دلتون برسین

التماس دعای مخصوص دارم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

یکی هم خواستم بگم اگر مستاجری و واقعاااا بریدی

برید خونه های اطراف شهرتون نگاهی بندازید

نگید کوچیکه ، نگید دوره ، چه اشکالی داره یکم شما قانع باشید خدا بقیش جور میکنه

راستی من با امام زمان عج هم خیلی حرف میزنم و از ایشون هم حاجت گرفتم امام زمان خیلی غریب هستن از ایشون یاد کنید براشون دعا کنید 

نه هنوز خدا منو ببخشه هنوز نتونستم ولی انشالله پسرم که از مهر ماه مدرسه بره سعی میکنم نمازمو بخونم

آخه اکثر افرادی که دور و برم میبینم به آرزوهاشون میرسن نماز صبح پا میشن

من خیلی سختمه اصلا نمیتونم پاشم

دعاهامم هیچ وقت براورده نشده😭

💔دل نشکنیم💔
آخه اکثر افرادی که دور و برم میبینم به آرزوهاشون میرسن نماز صبح پا میشنمن خیلی سختمه اصلا نمیتونم پا ...

این سری سوره واقعه و توحید  و ۷ مرتبه یا الله بخون و حاجت بخواه

اول برای فرج دعا کن

خواستم بگم اول توکل کنید به خدا بعدم من شبهای قدر اون دستور آقای فاطمی که گفتن یک مرتبه سوره واقعه ی ...

قرآن کتاب عجیبیه

دوبار برام اتفاق افتاده سردرگم بودم باز کردم دقیقا سوال جوابهامو سطر به سطر گرفتم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم