2777
2789

قسم خورده بودم بگم من خونه ای که خریدیم رو از علی اکبر امام حسین دارم الهی قربونشون بشم الهی در راه این بزرگواران بمیرم 

خدایا اسم امام حسین از زبونم ننداز

اصل قضیه👇👇

چندین سال مستاجر بودم ،  خونه های پایین شهر و خیلی کهنه و درب و داغون یا خیلی کوچیک و بدون کابینت و کمد دیواری بودن ، خونه ای که عروس شدم از فاضلابش بوی گند میومد حتی دلم نمیخواد به یاد بیارم😔😔😔😔

بعد ازدواج من بی نماز شده بودم اصلا دیگه خدا رو نمیشناختم 

از دار دنیا یه ماشین داشتیم که اونم ورشکست شدیم و از دست دادیم😔😔😔

طی ۶ سال چندین باااااار تا صفر صفر رفتیم دیگه من انقدر اوضاع روحیم داغوووون شده بود از طرفی پسرمم بیش فعال بود از نظر اعصاب دیگه مرده متحرک بودم

بعد از اخرین ورشکستگی مون من یکبار قرآن باز کردم و یه آیه ای اومد که دقیق یادم نیست ولی برداشت من از معنی آیه این بود که "تو به سمت ما بیا تا ما هم بهت کمک کنیم"

ینی جوری قلبم لرزید که انگار سالها منتظر این جمله بودم....

دیگه شروع کردم نماز خوندن و سعی کردم به خدا نزدیک بشم باز دوباره یه اتفاق بدی قرار بود بیوفته دیگه به خدا گفتم به تو توکل میکنم و راضیم به رضای تو ، دیگه غر نمیزنم و هر چی برام مقدر کمی قبول میکنم

خداروشکر اون اتفاق به لطف خدا و امام حسن مجتبی نیوفتاد( اونجا به امام حسن متوسل شده بودم چون میگن امام حسن کریم اهل بیت است)

چند تا گناه بزرگمو کنار گداشتم باحجاب شدم تو این راه مسخره هم میشم هنوز ( حجاب سفت و سخت نه فقط سعی میکنم موهام بیرون نیاد)

دیگه بعدش شروع کردم روضه گوش کردن و وقتی روضه علی اکبر ع شنیدم خیلی خیلی منقلب شدم و جوری دلم شکست هنوزم یادم میاد بغض میکنم ، میگن امام حسین دوبار شهید شده یکبار وقتی علی اکبرش جلوی چشمش ....😭😭😭😭😭😭😭 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بعدش اونجا گفتم یا امام حسین تو جوانت اینجوری شهید کردم تورو به حرمت جوان کربلا  ، خدایا به جوانی ما رحم کن که توی این مستاجری و این شرایط داره میگذره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته من روضه حضرت رقیه هم جگرمو آتیش زد باز قلبم تیکه تیکه شد اونجا هم با خودم گفتم به حرمت حضرت رقیه تا اخر عمر دیگه گوشواره گوشم نمیکنم😭😭😭😭 و یه مبلغی هم نذر کردم اگه خونه دار شدم کمک کنم به نیازمند

ماهم مستاجریم

ماشینم فروختیم دیگه نشد بخریم

تو رو به همون کریم اهل بیت ما رو هم دعا کن،چون دعای دیگری درحق ادمی مستجاب میشه

لنگ ۵۰میلیونیم که بتونیم باز ماشین بخریم

پسرم تو جووووون منی🥰

سه ماه پیش داشتم دیوار نگاه میکردم دیدم یه منطقه ای که نیم ساعت از شهر فاصله داره خونه ها حدودا ۶۰۰ تومانه البته قیمت بیشتر هم بود

خلاصه با شوهرن رفتیم و چند تا خونه دیدیم که زیاد باب میل نبود

دیگه ماشینمون هم که حدودا ۳۵۰ خریده بودیم ۴۱۵ فروختیم( تورم)

منم طلاهام ۴۰ گرم بود که از گرمی ۵ میلیون فروختیم شد ۲۰۰ تومان

برام دعا کن عشقم بیاد سمتم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️